Cătălin Măruță și Andra, prinși de copii în toiul unei partide fierbinti! Fix în acel moment, prezentatorul Pro TV îi 😮…:

Cătălin Măruță și Andra, prinși de copii în toiul unei partide fierbinti! Fix în acel moment, prezentatorul Pro TV îi 😮…:

Odată cu apariția copiilor, părinții au mai puțin timp să petreacă timp în doi… în intimitate! Iar de la această regulă nescrisă nu fac excepție Andra și Cătălin Măruță. Însă… spre deosebire de alte cupluri, cei doi parteneri reușesc să păstreze un echilibru perfect între carieră – viața de familie și cea intimă. Provocat să răspundă la o întrebare mult prea indiscretă, prezentatorul de la Pro TV a dezvăluit cum el și frumoasa lui soție au fost la un pas să fie prinși de copii în toiul unei partide de amor.

Loading...

Cătălin Măruță a fost într-unul dintre platourile de la Radio Europa FM, unde a vorbit despre începuturile carierei, amintiri din lumea televiziunii, despre familia pe care o formează împreună cu talentata cântăreață Andra, dar și despre amănunte mai picante din viața privată. La un moment dat, prezentatorul a fost întrebat: “V-au văzut vreodată copiii în timp ce făceați «curat» în camera voastră?”. Iar prima reacție a soțului Andrei a fost aceea de a râde în hohote împreună cu prezentatorii emisiunii de la radio. Ulterior, Cătălin Măruță a explicat ce s-a întâmplat într-una dintre zilele în care s-a iubit cu partenera lui de viață. pe scurt, au fost întrerupți înainte ca atmosfera să se încingă în dormitorul matrimonial. Carismaticul prezentator a mărtursit că Eva și David fac multă gălăgie atunci când ies din camera lor, astfel că… el și Andra au timp să ia o pauză din ceea ce fac…

“Aaaa… dacă… bă, cred că s-a întâmplat să vină copiii în cameră când tocmai încercam să pregătim lucrurile pentru «curățenie», înțelegi ce zic. Când eram acolo: hai să fie draperia mai așa. Ca să putem să, înțelegi… exact. Dar, nu. Nu a fost așa… dar umhaha…

Dragi părinți, tot ce pot să vă spun este s-o țineți tot așa. La noi nu s-a întâmplat, pentru că copiii noștri nu vin tiptil-tiptil, pe ascuns. Băi, nene, ai noștri, când ies din cameră, ies cu urlete. Îi auzi, ai timp… 20 de secunde să te repliezi”, a povestit Cătălin Măruță în cadrul interviului oferit recent în emisiunea de la “Dublu Impact cu Andrei Lăcătuș și Ionuț Bodonea” de la Radio Europa FM.

Andra, pe numele din buletin, Alexandra Irina, face parte din categoria celor mai iubite şi talentate artiste din ţară. Fiecare piesă fie ea pop sau R&B pe care o lansează ajunge hit într-un timp scurt. Ea s-a născut pe 23 august 1986, în Câmpia Turzii. Vedeta e căsătorită cu Cătălin Măruță din 23 august 2008 şi au doi copii împreună: David (n.: 16 martie 2011) şi Eva Maria Ioana (n.: 23 iulie 2015).