Cine este amanta din Gorj care a fost filmată de soția bărbatului infidel. Au fost prinși goi pușcă în mașină! Detalii rușinoase au ieșit la iveală:

Cine este amanta din Gorj care a fost filmată de soția bărbatului infidel. Au fost prinși goi pușcă în mașină! Detalii rușinoase au ieșit la iveală:

Un clip video realizat de o soție nervoasă din Gorj a devenit viral în acest weekend.

Loading...

Un clip video realizat de o soție nervoasă din Gorj a devenit viral în acest weekend. Imaginile publicate pe rețelele de socializare surprind momentul în care o gorjeancă își surprinde în mijlocul acțiunii soțul cu…amanta.

Femeia cu care a fost prins bărbatul a trăit umilința vieții sale, mai ales că soția i-a luat hainele și a trimis-o acasă dezbrăcată.

Soția înșelată ar fi avut un plan bine pus la punct. Ea își suspecta de ceva vreme bărbatul că ar călca strâmb, așa că a început să îl urmărească. Ferm convinsă că mașina a devenit cuibușorul lor de nebunii după ce a observat că au parcat autoturismul și nu a ieșit niciunul din el, femeia a pornit camera video a telefonului și a mers spre ei hotărâtă să-i filmeze.

Potrivit celor care au văzut filmarea pe diverse site-uri locale, amanta ar fi de meserie asistentă la un spital din apropierea locului unde a avut loc înregistrarea. Mai mult, ea ar fi și căsătorită.
Soția s-a simțit la final la fel de umilită
Soția înșelată a insistat să o ducă pe amantă dezbrăcată acasă la soțul ei, pentru a o face de râs și în fața lui. Discuțiile, însă, au degenerat, iar soțul infidel a început să facă scandal și să ia apărarea amantei.

El i-a adresat mai multe cuvinte jignitoare propriei sale soții, apoi i-a ordonat femeii să returneze hainele presupusei asistente medicale din Gorj.

A umilit-o pe amantă și a pus-o să iasă din mașină dezbrăcată
Femeia a început să filmeze încă de când a deschis portiera mașinii. Bărbatul a încercat să o calmeze pe femeie și să oprească filmarea, însă fără nicio șansă.

„Să arăt la toată lumea cum îți bați tu joc de familia mea”, a țipat femeia nervoasă.

Mai mult, a refuzat să-i dea hainele amantei sa se îmbrace, forțând-o să se facă de râs și să iasă goală pușcă din mașină.

„Nu îți dau nimic, nicio haină, așa mergi”, a mai spus femeia.