„Ieșeam din tură de la muncă. Lucrez într-un orășel între Napoli și Roma. Luiza mi-a sărit în cale și mi-a zis: „Help me!”. Deci Luiza sigur nu e moartă. Mi-a spus că Alexandra este cu ea…” O româncă din Italia face mărturisiri halucinante despre cele două fete din Caracal:

„Ieșeam din tură de la muncă. Lucrez într-un orășel între Napoli și Roma. Luiza mi-a sărit în cale și mi-a zis: „Help me!”. Deci Luiza sigur nu e moartă. Mi-a spus că Alexandra este cu ea…” O româncă din Italia face mărturisiri halucinante despre cele două fete din Caracal:

Deși Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu din Caracal, mulți încă speră că ele sunt în viață. Încă o femeie a declarat că a văzut-o pe fata de 18 ani în Italia.

Loading...

După ce, în urmă cu două săptămâni, o femeie a declarat că a văzut-o pe Luiza în Italia, pe o stradă pe care se practică prostituția, încă o martoră a făcut afirmații similare.

Femeia, a cărei identitate a fost protejată, a povestit că a văzut-o pe Luiza și că a stat de vorbă cu ea.

„Fetele nu sunt moarte! Să nu se mai insiste pe această treabă! Fetele sunt luate! Eu am văzut-o pe Luiza. Deci, Luiza sigur nu e moartă. Și ea a spus că Alexandra e cu ea. pe Luiza. Deci, Luiza sigur nu e moartă. Și ea a spus că Alexandra e cu ea. A zis că Alexandra este cu ea, a zis de acea probă de sânge că a fost luată sau tăiată din piciorul ei sau al Alexandrei, nu am înțeles. Și că: Pe noi cine ne-a scos din țară..” și a zis: Fii-sa!” Unde ați văzut-o pe Luiza? Am ieșit de la muncă, lucrez într-un magazin și am pauză. În Scauri. Este, să spunem așa, un mic orășel între Napoli și Roma. Cred că la începutul lui septembrie. Nu mi-am dat seama, nu urmărisem cazul. Acest bar are trei trepte, probabil că și-a dat seama că sunt româncă. Nu înțeleg… Mi-a zis: Help me! (n.red.: Ajută-mă!)”, a declarat femeia pentru RTV.

Colegele Luizei Melencu îi acuză pe procurori că le-au umilit la audieri
Alina Toboşaru, cea mai bună prietenă a Luizi Melencu, a povestit amănunțit despre discuția pe care a avut-o cu procurorii la IPJ Dolj.

„O oră şi jumătate m-au ţinut în birou. M-au întrebat de mai multe ori cum era Luiza, ce fel de haine purta, dacă avea prieten, dacă a avut mai mulţi iubiţi. De cele mai multe ori m-au întrebat ce fel de haine purta. Le-am spus că era o fată bună, că învăţa bine, că nu umbla prin baruri, nu fuma. Ei iar mă întrebau aceleaşi lucruri. Nu înţeleg de ce”, conform adevarul.ro.

Alina Toboșaru a povestit că a fost audiată și de procurorii din Craiova și că aceștia ar fi jignit-o.

„Și ei m-au întrebat aceleaşi lucruri. Atunci, râzând, îmi spuneau că Luiza sigur a fugit cu un Făt Frumos. Mie îmi ziceau că sunt de etnie romă, de ce nu m-am măritat la 14 ani, aşa cum e obiceiul la noi. Le-am spus că nu-i nimic adevărat din ceea ce cred şi spun. M-am simţit umilită atunci”, a mai declarat tânara.