Un băiețel s-a apropiat de groapa tatălui său, la înmormântare. Gestul copilului i-a făcut pe toți să plângă

Un băiețel s-a apropiat de groapa tatălui său, la înmormântare. Gestul copilului i-a făcut pe toți să plângă

Moment sfâșietor, la înmormântarea unui tată, care a plecat mult prea devreme de lângă familia lui.

Loading...

Moment sfâșietor, la înmormântarea unui tată, care a plecat mult prea devreme de lângă familia lui. Episodul s-a petrecut în urmă cu câteva luni, în Anglia, iar imaginea a fost făcută publică de apropiații bărbatului, pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la violențele din stradă.

Lewis Bagshaw, în vârstă de doar 21 de ani, avea un copil de doar un an atunci când a fost înjunghiat în plină stradă.

Micuțul a luat parte la înmormântare și a purtat un tricou cu chipul tatălui său imprimat pe el. Juniorul a întins mâna către lopata și a acoperit și el cu pământ mormântului tatălui său, ca un ultim omagiu.

Imaginea a fost publicată de cel mai bun prieten al victimei, însoțită de următorul mesaj: „M-a doborât să-l văd pe Lewis Junior la înmormântare. Astăzi, prietenul nostru ar fi trebuit să fie alături de familia lui, dacă un laș nu i-ar fi curmat viața cu un cuțit. În timp ce stăteam la priveghi, urmăream clipuri cu Lewis din timpul vieții, iar la un moment dat băiețelul lui a strigat „Tati” în timp ce se uita la imagini. Imaginea de la mormânt îmi sfâșie inima, dar arată o realitate dureroasă. Așadar, un mic sfat pentru toți cei care umblă pe străzi cu arme sau cuțite. Opriți-vă!”