Ce s-a aflat acum despre iubitul Alexandrei. Informatie venita in urma cu putin timp:

Ce s-a aflat acum  despre iubitul Alexandrei. Informatie venita in urma cu putin timp:

Iubitul Alexandrei Măceșanu, una dintre fetele despre care Gheorghe Dincă a spus că le-a ucis, a fost audiat în secret. Procurorii l-au chemat pe băiat să dea noi declarații.

Loading...

Mai exact, iubitul Alexandrei Măceșanu, cel cu care fata urma să se întâlnească în ziua în care a fost răpită de Gheorghe Dincă, presupusul criminal din Caracal, a fost audiat în secret în urmă cu zece zile.

El a spus ce s-a întâmplat, de fapt, în ziua dispariției adolescentei. Tânăra de 15 ani ar fi fost răpită, sechestrată și ucisă de Gheorghe Dincă, în casa lui din Caracal. Nici până în momentul de față familia Alexandrei Măceșanu, sau cea a Luizei Melencu, nu cunosc adevărul.

Iubitul Alexandrei Măceșanu urma să se întâlnească cu ea, pe 24 iulie, dar se pare că adolescenta nu a mai apucat să ajungă în locul stabilit. A fost răpită de fostul mecanic auto și dusă la locuința lui din Caracal.

Alexandra Măceșanu a încercat să scape și a sunat după ajutor la 112, dar s-a intervenit mult prea târziu.

„Probabil vor să afle cum a fost în ziua aceea. Urma să mă întâlnesc cu ea şi probabil vor să afle ce urma să se întâmple în ziua aceea. Am vorbit cu ea doar atunci când a zis să ne vedem. Nu cred că este moartă, nimeni nu crede. Orice este posibil”, a spus iubitul Alexandrei Maceșanu, potrivit România TV.