Dialogul halucinant dintre Gheorghe Dincă și soția lui! „Scoate câinii din curte! Ocupă-te de copii!” CE i-a spus Dincă soției sale, imediat după odioasa crimă:

Dialogul halucinant dintre Gheorghe Dincă și soția lui! „Scoate câinii din curte! Ocupă-te de copii!” CE i-a spus Dincă soției sale, imediat după odioasa crimă:

A apărut dialogul dintre Gheorghe Dincă și soția lui după ce procurorii au ajuns la casa lui din Caracal.

Loading...

Către procuror: ”Să vină de urgență soția!”

Către soţie: ”Scoate câinii din curte!”
Către soţie: ”Toți copiii vor fi bine, stai liniștită!”

Către soţie: ”Tu să te ocupi de copii!”

Către soţie: ”Vă iubesc!”

Soția, către Dincă: ”Așa voi face!”

După ce conversația dintre Gheorghe Dincă și soția lui a apărut la RTV, familia Luizei Melencu a reacționat vehement. „Familia Dincă e protejată, familia Dincă e menajată, iar noi stăm cu durerea în suflet!”, a declarat bunicul Luizei.

Gheorghe Dincă a primit interdiciție la spovedanie
Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat că, deși Gheorghe Dincă și-a exprimat dorința de a sta de vorbă cu un preot, anchetatorii nu sunt de acord.

„Un alt adevăr îl spui preotului decât anchetatorilor, şi s-a dat ordin pe unitate: „Opriţi preotul! Să nu aibă ăsta acces la vreun popă! S-a terminat cu noi! Dacă-şi dă ăsta drumul la popă, şi spune ăsta ce-o fi făcut, cum a făcut, ori ne mai face 20 de dosare, cu 20 de moarte răpite, p-astea nu le mai recunoaşte, mai spune pe unde-au plecat, ne-am nenorocit! Până nu terminăm ancheta, nici un popă! Păziţi-l de popă, să nu recunoască la vreun popă ce a făcut ăsta cu adevărat!”. Am spus că e ordin pe unitate, dacă se apropie vreun popă de Dincă, e nenorocire. O zic într-o anumită ironie, dar vorbesc serios. Popa este duşmanul numărul unu acum. Ăştia mor de frica la popă. Că spune ăsta la popă ce-a făcut. Procurorii sunt timoraţi, sunt terminaţi, să nu se-apropie vreun popă de ăsta, pentru că el vrea neapărat un popă şi ăştia sunt terminaţi!”, a declarat Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu.