Iti mai amintesti de Nikita, de la Romana?! Cum arata acum si ce a ajuns sa faca pt bani:

Iti mai amintesti de Nikita, de la Romana?! Cum arata acum si ce a ajuns sa faca pt bani:

Nikita a fost în urmă cu mulți ani un personaj destul de controversat în România. Numită și „fata rea de carier”, Nikita s-a schimbat total și a devenit femeie serioasă.

Loading...

Nikita a avut o viață destul de agitată și a fost mereu implicată în multe scandaluri pe la emisiuniile TV, însă acum a decis să devină o femeie serioasă și se plece departe de tot ce înseamnă trecutul ei. Nikita este o mama împlinită. Are două fetițe minunate de care are mare grijă și mereu e atentă să nu le lipsească nimic.

Dacă în urmă cu mulți ani era prezentă mereu la televizor, odată cu plecarea ei în străinătate a schimbat puțin registrul. Acum este activă pe rețelele sociale și de foarte multe ori împărtășește imagini cu micuțele sale.

Chiar dacă are o viață frumoasă alături de micuțele ei, Nikita a trecut printr-o perioadă foarte grea. Aceasta a trecut printr-un infarct și a fost salvată pe ultima clipă.

„Dacă nu ajungeau Salvarea şi Poliţia acasă la mine, astăzi nu mai existam. Vă spun sincer. Mulţumesc Bunului Dumnezeu că e acolo unde ai nevoie. Mulţumesc iubitului meu, cât şi colegilor care au avut grijă de copii, în timp eu nu mai ştiam de mine trei ore”, a scris Nikita pe Facebook.

Nikita este mandra de ce a putut sa realizeze pe picioarele ei, mai ales cand multi ii doreau raul, spune ea.

Nikita și-a găsit un loc de muncă la un centru de ajutor social, e mama a doi copii, iar recent si-a vopsit parul.

Daca romanii se obisnuisera cu ea blonda, acum Nikita a optat sa isi faca pletele roz!