S-a intamplat dupa cinci ani de relatie! Anuntul facut de Felix Baumgartner in aceasta dimineata:

S-a intamplat dupa cinci ani de relatie! Anuntul facut de Felix Baumgartner in aceasta dimineata:

I-a luat un interviu, s-a îndrăgostit de el şi ulterior s-au cunoscut mai bine şi şi-au împărtăşit sentimentele. Felix Baumgartner şi Mihaela Rădulescu formează de cinci ani un cuplu controversat şi puţini le dădeau şanse la început. Totul a fost contrar celor spuse de răutăcioşi!

Loading...

Iată că Felix şi Mihaela, amândoi în vârstă de 50 de ani, trăiesc în continuare o frumoasă poveste de dragoste. Deşi proiectele în care sunt implicaţi îi despart mult timp, cei doi ştiu cum să menţină flacăra iubirii aprinsă şi se bucură unul de celălalt chiar şi de la distanţă.

„Aniversare de cinci ani fericită, iubirea mea. Îţi mulţumesc pentru toate momentele remarcabile petrecute împreună. Te iubesc! #felixbaumgartner #mihaelaradulescuschwartzenberg #anniversary”, a scris Felix Baumgartner.

Dacă Felix Baumgartner a publicat mai multe fotografii cu el şi Mihaela alături de acest mesaj, vedeta s-a limitat la a publicat o imagine pe InstaStory, acolo unde apare alături de iubitul ei, privindu-se în ochi.

În urmă cu câteva luni, Mihaela Rădulescu a povestit un episod neştiut din trecutul ei cu Felix. Bărbatul a trăit un şoc atunci când, după ce s-au mutat împreună, ea a umblat în lucrurile lui din bucătărie, fără să îl întrebe. „De la asta era să mă părăsească Felix. Nu era din vina prăjiturii. Era pentru că nu i-am zis că mă apuc de gătit. El este genul acela care, dacă îi atingi lucrurile din casă și nu i le pui la loc, s-a terminat… M-am apucat de gătit eu în casa lui, fără să cer permisiunea, că era omul plecat și am zis că-i fac și eu o surpriză. Mamă, și când a venit ăla și a simțit miros de mâncare, în loc să facă fața aia de bărbat fericit că i-a gătit femeia, a început să țipe la mine: „Ce faci, mă, acolo? Ce-i cu mirosul ăsta? Ai luat alea din bucătărie? Ai gătit în vasele mele?’. El nu gătise niciodată și nici nu mai locuise cu vreo femeie în casă”, a povestit Mihaela Rădulescu.