Un băiețel grav bolnav a murit după ce tatăl său a fugit cu banii de tratament! Șocant ce a făcut bărbatul cu donațiile:

Un băiețel grav bolnav a murit după ce tatăl său a fugit cu banii de tratament! Șocant ce a făcut bărbatul cu donațiile:

Un băiețel în vârstă de un an și zece luni din Brazilia, grav bolnav, a încetat din viață pentru că nu a primit tratament la timp. tatăl micuțului a fugit cu banii de tratemnt și i-a cheltuit pe tot felul de distracții, notează peru21.pe.

Loading...

Joao Miguel suferea de atrofie musculară. Micuțul din Brazilia nu a putut primi tratamentul la timp din cauza tatălui său, care a fugit cu banii adunați din donații. Povestea lui Joao Miguel, din orașul Minas de Gerais, a devenit cunoscută în urmă cu un an.

Tatăl acestuia, Mateus Henrique Leroy Alves, și soția sa, au inițiat atunci o campanie pentru a strânge fonduri pentru tratamentul micuțului. Lumea s-a mobilizat, astefl că s-au adunat 70.000 de dolari, bani necesari pentru tratamentului copilului. Însă, ulterior, Leroy Alves și-a abandonat familia și a luat cu el toți banii strânsi pentru tratamentul copilului.

Bărbatul a cheltuit banii pe tot felul de distracții, relatează peru21.pe. S-a cazat la hoteluri de lux, a organizat petreceri opulente și s-a distrat în compania a diverse femei.

În august, Leroy Alves, în vârstă de 37 de ani, a fost reținut de poliție într-un hotel din Bahia. La trei luni de la arestarea tatălui său, micuțul Joao Miguel a murit din cauza complicațiilor provocate de boala sa. Se inițiase o nouă campanie de strțângere de fonduri pentru micuț.