Alex a murit dupa ce s-a aruncat dintr-un TIR in flacari. Mesaj sfâșietor al sotiei: „Mă pregătesc să…”. Erau căsătoriți de 7 luni, mesajul șocant al femeii:

Alex a murit dupa ce s-a aruncat dintr-un TIR in flacari. Mesaj sfâșietor al sotiei: „Mă pregătesc să…”. Erau căsătoriți de 7 luni, mesajul șocant al femeii:

Un accident îngrozitor de circulație s-a petrecut ieri, în apropiere de Sibiu, pe DN1, la Bradu. Un camion a fost curprins de flăcări și a ars ca o torță, după ce bărbatul care se afla la volan a pierdut controlul și s-a izbit de un cap de pod.

Loading...

Alex, unul dintre cei doi șoferi din TIR și totodată pasagerul din dreapta a săritîn râul Olt pentru a se salva, atunci când a văzut că TIR-ul este cuprins de flăcări. Șoferul a reușit să se salveze și a scăpat cu câteva arsuri, iar Alex a ajuns în apă, fiind salvat de pompieri opt ore mai târziu.

Soția e distrusă de durere
Alex era căsătorit de doar șapte luni și începuse să lucreze ca șofer de TIR pentru a strânge bani pentru a-și construi o casă. Soția lui, Simona, este devastată de când a aflat vestea și a postat un mesaj sfâșietor pe o rețea de socializare.

„Bună dimineața, iubire. Mă pregătesc să vin după tine, să te aduc acasă. Toată noaptea ai fost lângă mine, două ore m-am odihnit, dar mă simt odihnită ca atunci când dormeam la tine în brațe, te iubește mult zâna ta, prințul meu. Ai fost îngerul meu păzitor de șapte luni sotul meu iubitul meu ai fost cel care mi-a facut zilele cât mai fericite, iar acum te-ai dus la îngeri mult prea devreme. Știu cî de acolo de Sus vei avea grija de mine și de copii în continuare. Te iubește mult zâna ta, așa îmi spuneai 😥😥😥😥😥😥😥.”, a scris soția lui Alex, pe Facebook.