Carmen de la Sălciua a recunoscut, în sfârșit, împăcarea cu el! Ce a spus despre Culiță Sterp:

Carmen de la Sălciua a recunoscut, în sfârșit, împăcarea cu el! Ce a spus despre Culiță Sterp:

Relația dintre Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua a fost, în ultima perioadă, sub lupa fanilor lor, cu atât mai mult cu cât, deși se știe că încearcă să își reconstruiască povestea de dragostei, cei doi nu recunoșteau, oficial, nimic.

Loading...

După ce au apărut primele imagini de la ziua de naștere ale frumoasei Carmen de la Sălciua, în care Culiță Sterpă părea să fie amfitrionul petrecerii, cei doi au refuzat să comenteze relația pe care o au.

Cu toate acestea, cei doi, după negocieri serioase, au decis să își asume public și relația pe care o au. Doar că nu au făcut-o așa cum se aștepta toată lumea și nu și-au mărturisit iubirea în fraze lungi și complicate, ci un video al lui Carmen de la Sălciua a devoalat iubirea dintre ei.

Mai exact, în imaginile cu pricina, postate de Carmen de la Sălciua, apare… Culiță Sterp. Și nu oricum, ci într-o cameră în care sunt developate imagini cu frumoasa artistă, el având grijă să admire fiecare fotografie în parte. Evident, pregătirile pentru un videoclip pe care cei doi sunt gata să îl lanseze la momentul oportun, colaborarea lor fiind, probabil, una care va ajunge pe primul loc în topul Youtube.

Dar, nici măcar imaginile despre care vorbim nu sunt atât de relevante ca și anunțul pe care l-a postat Carmen de la Sălciua legat de videoul cu pricina. Pentru că, important de remarcat, este un emoticon, o inimioară roșie, postat cghiar lângă numele lui Culiță Sterp, semn că deja, recunoaște public, că îl iubește pe fostul ei soț, cel cu care, în timpul divorțului, se afla într-un scandal uriaș.