Ce s-a aflat azi despre bărbăţia lui Pastramă: „Nu poate…” Brigitte e devastată:

Ce s-a aflat azi despre bărbăţia lui Pastramă: „Nu poate…” Brigitte e devastată:

Brigitte și Florin Pastramă au avut parte în această vară de o nuntă de vis și acum își doresc cu ardoare ca cel mai mare vis al lor să li se împlinească. Cei doi vor foarte mult să aibă un copil, care le va suda și mai mult relația.

Loading...

Brigitte și Florin Pastramă au cheltuit până acum mii de euro pe tratamente de fertilizare, iar în urmă cu ceva timp bruneta chiar a pierdut o sarcină și a fost foarte dezamăgită. Cu ajutorul soțului ei, dar și a apropiaților, vedeta s-a îmbărbătat și a reușit să treacă peste perioada dificilă, iar acum este dispusă, din nou, să aibă un moștenitor alături de Florin Pastramă.

De ce nu reușesc să facă un copil
Brigitte Pastramă a declarat recent că nu va mai apela la produceduri de fertilizare in vitro, ci va urma totul pe cale naturală în încercarea de a avea un copil alături de Florin Pastramă.

Potrivit unor surse din anturajul celor doi, problema nu ar fi la Brigitte, ci la Florin Pastramă, care ia niște suplimente alimentare pentru creșterea masei musculare și aici ar fi cauza pentru care cei doi nu au reușit până acum să facă un copil, scrie click.ro.

Cei doi sunt foarte perseverenți, se iubesc și sunt foarte uniți, astfel că au toate șansele să devină părinți și să aibă un copil în cel mai scurt timp. Și cum Brigitte a demonstrat până acum că mereu îi reuștește ceea ce își propune, cu siguranță vom auzi o veste bună în viitorul apropiat.