Încă o moarte în familia Măceșanu! Au îngropat-o și pe ea. Necazurile s-au ținut lanț de ei

Încă o moarte în familia Măceșanu! Au îngropat-o și pe ea. Necazurile s-au ținut lanț de ei

Părinții Alexandrei Măceșanu trăiesc clipe cumplite, dar speră ca fata lor să fie găsită în viață. Anul trecut, tatăl tinerei răpite de Dincă și-a pierdut mama.

Loading...

Părinții Alexandrei Măceșanu trăiesc clipe cumplite, dar speră ca fata lor să fie găsită în viață, deși autoritățile au confirmat că ADN-ul tinerei a fost descoperit în oasele recoltate din curtea lui Gheorghe Dincă. Cu mare durere în suflet, Ioan Măceșanu, părintele Alexandrei, i-a pregătit deja locul de veci fiicei sale, ridicând două cripte peste mormintele familiei din cimitirul sătesc din Dobrosloveni (județul Olt).

Potrivit vecinilor familiei Măceșanu, Ioan și Tudorița au mai trecut recent printr-o grea încercare, mama lui Ioan, Niculina, murind în iulia anul trecut, la doar 62 de ani. ”Niculina s-a stins repede, în doar câteva zile, după ce a fost la câmp, la muncă, și a fost mușcată de o ”goangă”, o insectă, ceva…Femeia s-a simțit rău de cum a venit seara acasă, apoi s-a prăpădit repede, săraca, fără să știe măcar de ce”, ne-au povestit vecinii familiei Măceșanu din sat. Ca o coincidență tragică, dacă Ioan Măceșanu și-a pierdut mama anul trecut, în iulie, anul acesta, tot, în iulie, fata lui a fost răpită de către Gheorghe Dincă.

”Era foarte de treabă Niculina, o femeie muncitoare și cu suflet bun, dar ce să mai zici la o asemenea nenorocire? Valeriu, tatăl lui Ioan, care e îngropat și el tot acolo, a murit și el de tânar, dar a bolit mult, a stat cu săptămânile în casă, a avut o boala grea”, ne-au mărturisit sătenii despre Valeriu Măceșanu, tatăl lui Ioan, decedat la numai 54 de ani, pe 14 octombrie 2007.