Motivul ireal pentru care Sânziana Buruiană isi alătează fetiţa de patru ani! ”Isabela este….”

Motivul ireal pentru care Sânziana Buruiană isi alătează fetiţa de patru ani! ”Isabela este….”

Sânziana Buruiană a fost pentru o buna perioadă una dintre cele mai râvnite femei de la noi. De 3 ani, vedeta a devenit mamă, iar de atunci viața acesteia s-a schimbat complet. Are mare grijă de fetița ei și nu se poate dezlipi de ea, mai ales pentru faptul că încă o mai alăptează.

Loading...

Sânziana Buruiană a facut un anunț ce a șocat o bună parte din cei ce o urmăresc. Vedeta a născut în urmă cu trei ani, iar de atunci viața ei s-a schimbat complet. A devenit o femeie de casă, are grijă de soț, dar și de micuța sa. Aceasta nu poate sta foarte mult dezlipită de fiica ei, mai ales că și micuța este foarte atașată de ea. La vârsta de aproape 4 ani pe care o are fiica sa, Sânziana încă o alăptează pe micuță, iar asta nu o afectează cu nimic nici pe vedetă, dar nici pe Izabela, fiica acesteia.

”Isabela este un copil minunat, inteligent și independent. Da, încă o mai alăptez și nu am încercat niciodată să opresc asta. Are o alimentație normală, însă se mai alintă și în acest mod. E atât de frumos și de ușor să o adorm! O pun la piept și în 5 minute adoarme. Față de alte mămici care au preferat ajutorul bonelor sau au ales cariera, eu mă ocup exclusiv de ea, am vrut să fiu cât mai prezentă în viața ei și nu pot decât să fiu mulțumită. Prezența părinților în viața unui copil este esențială pentru dezvoltarea lor armonioasă”, spunea Sânziana Buruiana, potrivit Click.

Sânziana a primit multe critici, dar și multe laude în privința alăptării atât de îndelungate a copilului. Vedeta mărturisește că ar fi în stare să o alăpteze pe micuță până la majorat, daca e nevoie și dacă se poate.