O elevă din Iași i-a trimis iubitului poze cu ea dezbrăcată, dar ce-a urmat…mai mare rușinea! Acum, tot orașul vorbește despre asta:

O elevă din Iași i-a trimis iubitului poze cu ea dezbrăcată, dar ce-a urmat…mai mare rușinea!  Acum, tot orașul vorbește despre asta:

Un tânăr de 21 de ani a spart contul de Facebook al unui minor, elev al unui liceu din Iași. În conversațiile dintre adolescent și iubita lui, a găsit și câteva fotografii în care fata apărea dezbrăcată și pe care chiar ea i le trimisese.

Loading...

Gabriel Paul V., studentul care a făcut rost de fotografiile cu fata minoră dezbrăcată, a distribuit imaginile pe un grup de Facebook din care fac parte chiar colegii de clasă ai minorei. Elevii au dat și ei fotografiile mai departe, iar adolescenții implicați au anunțat autoritățile.

Făptașul și-a recunoscut vinovăția în fața polițiștilor, așa că a primit o sentință mai ușoară. A fost condamnat la un an și 11 luni de închisoare cu suspendare și obligat la 60 de zile de muncă în folosul comunității, relatează Ziarul de Iași.

„Inculpatul a declarat că în cursul lunii septembrie 2018 a găsit datele de acces la contul persoanei vătămate pe un site on-line. După ce a accesat contul de Facebook al persoanei vătămate a observat o conversaţie în cadrul căreia erau transmise mai multe poze cu caracter de nuditate. Inculpatul a copiat pozele pe un site de transfer de date informatice şi a creat de acolo un link de transfer, pe care la postat pe grupul de Facebook Messenger Snake Clan, pe care l-a găsit în lista de prieteni a persoanei vătămate. Ulterior a schimbat parola de acces la contul de Facebook al persoanei vătămate şi s-a delogat”, conform declarațiilor oferite de anchetatori.