Ți se rupe inima! Mesajul sfâșietor postat de iubitul Roxanei, tanara moarta in accidentul din Suceava. Cei doi urmau să se căsătorească! „Dragostea mea….”:

Ți se rupe inima! Mesajul sfâșietor postat de iubitul Roxanei, tanara moarta in accidentul din Suceava. Cei doi urmau să se căsătorească! „Dragostea mea….”:

Roxana Pihotovschi, o tânără de numai 22 de ani a pierit într-un cumplit accident auto, produs în Voroneț. Aceasta se afla într-o mașină cu alte 4 colege de la locul de muncă și toate se îndreptau spre casă, atunci când autoturismul lor a fost lovit frontal, în plin, de un șofer teribilist de numai 19 ani.

Loading...

Curg lacrimi amare în familia Roxanei Pihotovschi, tânăra de numai 22 de ani care a murit în urma cumplitului accident produs de către Cosmin Boghiu, în Voroneț. Roxana se pregătea de nuntă cu alesul inimii sale, Pascari Gavril, iar acesta este distrus de durere de când a aflat tragica veste. Cei doi se logodiseră cu puțin timp înainte ca Roxana să moară și se pregăteau să facă nunta. Familiile celor doi sunt distruse de durere și nimeni nu-și poate reveni din șoc.

Cel ce urma să-i devină soț Roxanei Pihotovschi, mesaj sfâșietor pentru ea

Pe contul lui de Facebook, imediat după tragedie, cel care urma să-i devină soț Roxanei Pihotovschi a făcut un gest sfâșietor. Acesta și-a schimbat fotografia de profil cu una de doliu și a scris un mesaj care îți face pielea de găină.

„Drum lin către îngeri, dragostea mea” a scris Pascari Gavril, pentru Roxana Pihotovschi.

Roxana Pihotovschi a murit la numai 22 de ani, după ce autoturismul în care se afla cu alte 4 colege de la locul de muncă a fost lovit în plin de un șofer teribilist de 19 ani care se afla la volanul unui alt autoturism. Întregul accident a fost surprins de camerele de supraveghere și în imagini se vede cum șoferul nu frânează și nici nu încetinește la vederea celuilalt autoturism, ci îl izbește în plin.