Cum arată Bianca de la Puterea Dragostei fără machiaj? Imaginea surprinsă înainte de culcare:

Cum arată Bianca de la Puterea Dragostei fără machiaj? Imaginea surprinsă înainte de culcare:

Bianca de la Puterea Dragostei este una din cele mai îndrăgite concurente din casa iubirii. Fosta roșcată, actuală brunetă, a atras încă de la începutul competiției atenția cu look-ul ei, dar și cu atitudinea tranșantă.

Loading...

În timp, Bianca a adunat o bază solidă de fani în jurul ei, cu care ține legătura prin rețelele de socializare.

Tot acolo, Bianca nu se sfiește să pozeze și în ipostaze extrem de naturale. Concurenta a postat o fotografie cu ea în care apare fără machiaj, iar lipsa machiajului o întinerește vizibil.

Reacțiile fanilor emisiunii „Puterea dragostei” au fost dintre cele mai diverse.

Cele mai multe mesaje au fost pozitive, numeroase persoane transmițându-i Biancăi că e frumoasă și nemachiată. Au existat însă și comentarii negative, și chiar jigniri.

„Cea mai frumoasă”, „E naturală și de aia e frumoasă. Bibi, te susțin până la capăt”, „E naturală fata. Arată bine în comparație cu unele de 30 de ani” sunt câteva dintre comentariile pozitive ale fanilor.

„Nimeni nu îi contestă frumusețea! Este criticată pentru caracter. Livian se ceartă, are păreri contra, dar cu ce vocabular? Se vede diferența de educație!”, a reacționat cineva. „Acum se vede cât de frumoasă este Bianca nemachiată!”, a scris altcineva. „Stai potolită, nu te mai da mare că nu te duce Livian acasă” sau „Frumoasa din Oz” sunt câteva dintre comentariile negative la poza cu Bianca nemachiată.

Bianca de la Puterea Dragostei a stârnit controverse și cu bustul ei

Tanara este indragita si urmarita de multi fani pe retelele de socializare, iar daca esti la curent cu activitatea sa din mediul online, poti observa cu usurinta felul in care s-a schimbat de cand a intrat in casa „Puterea dragostei”.

Exista anumite detalii, de ordin fizic, care ii pun pe fani pe ganduri si pe curiosi sa se intebe daca nu cumva Bianca a intervenit in vreun fel in modificarea marimii bustului sau care, acum ceva timp nu era nici pe departe la fel cum este acum.