Cutremurător! Gheorghe Dincă le-ar fi dat la câini pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu:

Cutremurător! Gheorghe Dincă le-ar fi dat la câini pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu:

Apar noi informații tulburătoare legate de cazul crimelor odioase din Caracal! După mai bine de 2 luni de când ancheta bate pasul pe loc, s-au făcut descoperiri șocante, care ar putea duce la finalizarea lucrurilor.

Loading...

După mai bine de 2 luni de când Gheorghe Dincă le-a declarat oamenilor legii că le-a ucis pe cele 2 fete, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, apar informații tulburătoare despre cele întâmplate.

Gheorghe Dincă și-a hrănit câinii cu Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu?

Pentru că ancheta este departe de a fi soluționată, avocatul familiei Melencu a luat o decizie radicală. Tonel Pop a făcut demersurile necesare pentru a afla dacă în materiile fecale ale câinilor din curtea lui Gheorghe Dincă există carne de om. Există și un document oficial în acest caz și chiar se menționează faptul că bărbatul din Caracal și-ar fi hrănit câinii cu trupurile celor 2 fete pe care le-a răpit, violat și mai apoi ucis, după cum declară chiar el.

Cu toate că Tonel Pop a cerut această expertiză pentru a afla dacă au consumat sau nu câinii lui Gheorghe Dincă din trupurile celor 2 fete, de la DIICOT nu a venit, încă, niciun răspuns concret. Mai mult, ipoteza conform căreia Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu au fost date la câini nici nu a fost băgată în seamă de anchetatori.

„Având în vedere cele de mai sus,considerăm o greșeală procedurală foarte mare, faptul că s-a pătruns în câmpul infracțional fără a exista protecția procedurală de necontaminare și că în aceste condiții improprii au fost extrase de la locul faptelor, animalele, inclusiv prin posibila distrugere a probelor”, se precizează în documentul respectiv, care a fost prezentat la România TV.