Este gravida? Mai asteapta un alt copil si…. Andra a facut anuntul mult asteptat:

Este gravida? Mai asteapta un alt copil si…. Andra a facut anuntul mult asteptat:

Andra este în topul celor mai iubite artiste de la noi din ţară. Artista radiază de fericire la fiecare apariţie şi are şi de ce! Frumoasa cântăreaţă trăieşte o viaţă de vis, înconjurată permanent de iubire din partea fanilor şi a celor dragi. Iată ce declaraţii emoţionante de dragoste a primit superba vedetă din partea familiei.

Loading...

Familia ocupă cel mai important rol în viaţa vedetei, iar admiratorii pot observa cu uşurinţă acest lucru din postările de pe reţelele de socializare. Sunt mereu cu zâmbetul pe buze, se joacă, cântă şi se distrează împreună. Atât cei mici, cât şi soţul ei, Cătălin Măruţă, sunt topiţi după artistă.

Eva, mezina familiei, o adoră efectiv pe mama ei. Sunt cele mai bune prietene, deoarece Andra îi face toate poftele, o alintă şi se joacă împreună în fiecare zi. Indiferent cât de obosită ar fi cântăreaţa, după concertele sau orele de filmare, îşi face mereu timp să petreacă alături de soţul şi copii săi. După spusele micuţei, mama este asemeni unui înger, iar atunci când este întrebată, principala calitate prin care o defineşte este “că e bună”.

David este la fel de îndrăgostit de mama sa. Doar că spre deosebire de sora lui mai mică, acesta este mai timid şi preferă mai mult momentele când sunt singuri. “David e mai rebel, dar când e cu mine mă ia în brațe, mă pupă”, a spus Andra, pentru unica.ro. “Dar când e de față cu altcineva, nu mă mai pupă așa, îi e rușine. Când suntem numai noi doi, mă aleargă prin casă să mă prindă de fund, să facă glume și eu îi zic «Nu ai curajul ăsta de față cu taică-tu, ce faci?» și el face «Astea-s glumele noastre, mami!»”, a adăugat încântată.

Când vine vorba despre cum este Andra omul, soţul ei o cunoaşte cel mai bine. Cătălin spune că este la fel de iubitoare şi de jovială şi după ce luminile reflectoarelor sunt închise. “Nu poartă o mască. Este amuzantă, copilăroasă, romantică, foarte pasionată de muzică”, a declarat el.

Doar că ceea ce nu ştiu oamenii care o cunosc doar din apariţiile televizate sau din concerte, este că acasă Andra se schimbă din artistul de pe scenă, în mama care le citeşte copiilor poveşti la culcare. “Probabil că mulți ar fi surprinși să să vadă cum Andra cea pasională și senzuală din clipurile cu Enrique Iglesias, Descemer Bueno, Pachanga… se transformă în Andra care citește «Scufița Roșie» seara, în pijamale roz”, a povestit Cătălin.