I-au cedat nervii! Ce i-a facut Brigitte lui Pastrama in vazul lumii!

I-au cedat nervii! Ce i-a facut Brigitte lui Pastrama in vazul lumii!

Pentru Florin Pastramă, luna octombrie nu e deloc bună! După ce a fost bătut cu bestialitate, bărbatul a primit o „corecţie” şi din partea soţie sale.

Loading...

Recent, paparazzii Spynews.ro i-au surprins pe Brigitte Sfăt şi pe Florin Pastramă într-un mall din Capitală. Relaxaţi, cei doi au mers într-un salon de înfrumuseţare, apoi s-au îndreptat spre o bancă, dornici să scoată o sumă de bani.

La plecarea din mall, aceştia au fost protagoniştii unui moment total neaşteptat. Imediat după ce au ieşit din centrul comercial, Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă s-au oprit şi s-au ciondănit.

În văzul lumii, vizibil iritată, focoasa brunetă s-a contrat cu soţul său. Încruntat, Florin Pastramă, i-a răspuns acesteia, însă Brigitte Sfăt a continuat să-şi spună punctul de vedere pe un ton ridicat. Bărbatul a fost salvat de clopoţel, pardon, de telefon. În cele din urmă, cei doi s-au urcat în bolidul lor şi au luat-o din loc.

De ce nu reuşesc să devină părinţi?

În vara acestui an, Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au avut parte de o nuntă de vis, iar acum își doresc să devină părinţi. Până acum, cei doi au cheltuit mii de euro pe tratamente, iar în urmă cu ceva timp bruneta chiar a pierdut o sarcină.

În ciuda acestor dificultăţi, Brigitte Sfât a declarat că nu va mai apela la produceduri de fertilizare in vitro, ci va urma totul pe cale naturală, în încercarea de a avea un copil alături de Florin Pastramă.

Din câte se pare, problema nu ar fi la Brigitte, ci la Florin Pastramă, care ia niște suplimente alimentare pentru creșterea masei musculare și aici ar fi cauza pentru care cei doi nu au reușit până acum să facă un copil.