Soc total! Cine a luat averea Denisei Raducu! Acum s-a aflat… Toti banii ei au ajuns la… 😮:

Soc total! Cine a luat averea Denisei Raducu! Acum s-a aflat… Toti banii ei au ajuns la… 😮:

Denisa Răducu s-a stins din viaţă pe data de 23 iulie 2017, atunci când întreaga ţară a fost înmărmurită. Fanii regretatei artiste au plâns-o şi încă să-i asculte piesele, fiind în continuare cântăreaţa lor preferată. Acum, după mai bine de doi ani de la pierderea tinerei artiste oamenii se întreabă ce s-a întâmplat cu averea acesteia.

Loading...

Ei bine, atunci, după moartea Denisei Răducu, familia a decis ca tot ce avea ea să rămână suroriii ei, Adelina. Atât apartamentul, cât şi maşina, au rămas în grija surorii, care a făcut şi declaraţii în acest sens la momentul respectiv.

„Nu-mi doresc eu niciun cent de pe urma Denisei. Din nefericire, apartamentul Denisei mi-a ramas mie. Nu voi instraina nimic ce ii apartinea Denisei”, spunea Adelina, sora Denisei, în urmă cu doi ani.

De asemenea, soţul Adelinei a fost de acord cu tot ceea ce aceasta a decis. S-au gândit împreună că nimeni nu ar putea avea grijă de apartamentul Denisei, astfel că totul a rămas aşa cum era atunci când artista era în viaţă.

„Și eu, și Adelina, am decis că apartamentul Denisei va trebui să rămână exact așa cum a fost aranjat în ultima zi din viața ei. Totul trebuie să rămână la fel cum e acum, adică la fel cum a fost pe când era Denisa în viață. Nu îl vom închiria niciodată, nu cred că cineva ar putea să aibă grijă de toate lucrurile Denisei așa cum ar fi necesar. Apartamentul este plin de amintiri și nu vom renunța la ele, chiar dacă pierdem bani. De vândut nici nu se pune problema”, a spus Florian, soţul Adelinei.

Vă reamintim că Denisa Răducu a murit pe data de 23 iulie 2017, după aproape jumătate de an de când a primit un diagnostic crunt. A petrecut ultimele clipe din viaţă prin spitale. Familia a fost tot timpul alături de ea.