Soțul Oanei Zăvoranu prins cu alta, într-o benzinărie din București. A crezut că nimeni nu îl vede și a atins-o erotic, fără nicio jenă:

Soțul Oanei Zăvoranu prins cu alta, într-o benzinărie din București. A crezut că nimeni nu îl vede și a atins-o erotic, fără nicio jenă:

Cu siguranță, ipostazele în care a fost surprins soțul Oanei Zăvoranu o vor pune serios pe gânduri pe frumoasa brunetă. Alex Ashraf a fost filmat în super-tandrețuri cu „colega” de sală, într-o benzinărie din nordul Capitalei.

Loading...

De-a dreptul surprinzător, palestinianul nu era însoțit de celebra lui parteneră de viață… ci se afla în compania unei brunete sexy, care se pare că îi este ”colegă” de antrenamente. Într-o atmosferă extrem de relaxantă, soțul Oanei Zăvoranu și ”sexy-colega” de sală au stat la o șuetă pe terasa benzinăriei. Se pare că cei doi au o strânsă relație de prietenie, pentru că au chicotit minute bune, la o cafea.

Ba mai mult decât atât, la un moment dat, Alex Ashraf a fost surprins într-o ipostază despre care presupunem că o va înfuria pe celebra lui soție, Oana Zăvoranu. Bruneta cu care palestinianul se afla la masa din benzinărie și-a întins picioarele pe scaunul acestuia, iar Alex a recurs la unele atingeri puțin cam… tandre. Mai exact, soțul Oanei Zăvoranu a mângâiat-o pe ”colega” de la sală, în câteva rânduri, pe picior. Gesturile lui Alex se pare că nu i-au displăcut sexoasei brunete. Dimpotrivă, aceasta a schițat un zâmbet în momentul în care a simțit atingerile pe gambă. Din benzinărie, Alex Ashraf și bruneta au plecat, fiecare cu mașina lui, către una dintre sălile de fitness din zona de nord, acolo unde, după episodul relaxant din benzinărie, se pare că s-au pus serios pe treabă.

După toate aparențele, soțul Oanei Zăvoranu a fost mult mai activ și a terminat primul antrenamentul, astfel că a părăsit sala de fitness. Doar că, la 20 de minute distanță, exact atunci când ”sexy-colega” a terminat și ea programul la sală, Alex a apărut din nou în fața sălii de sport. La fel ca în benzinărie, fiecare cu bolidul său de lux, cei doi s-au îndreptat către o adresă din zona Băneasa, unde au rămas preț de câteva ore.

A „spart” 3.000 de euro la păcănele
În urmă cu câteva luni, soțul vedetei a comis-o la jocurile de noroc! Mai exact, ca să iasă, probabil, din rutina zilnică, Alex Ashraf a descins într-un cazinou din Capitală, acolo unde și-a încercat norocul la păcănele.

Din păcate, însă, ghinioanele s-au ținut lanț de soțul Oanei. După numai patru ore petrecute în cazinou, buzunarul lui Alex Ashraf s-a subțiat cu nu mai puțin de… 3.000 de euro. După ce s-a ”răcorit” puțin, palestinianul s-a dus liniștit acasă, la iubita lui soție.

sursa: cancan.ro