Un milionar și-a testat iubita! A anunțat-o că a rămas fara niciun ban! Reacția ei te lasa fara cuvinte, uite ce i-a zis:

Un milionar și-a testat iubita! A anunțat-o că a rămas fara niciun ban! Reacția ei te lasa fara cuvinte, uite ce i-a zis:

Un milionar a împărtășit o experiență neplăcută pe contul său de Facebook.

Loading...

Acesta era într-o relație îndelungată cu o femeie pe care o iubea foarte mult. S-a hotărât să o ceară în căsătorie. Era însă curios în ce măsură averea lui o atrage și s-a gândit să o pună la încercare, înainte de a face pasul cel mare. Însă a avut o surpriză de proporții.

Femeia s-a arătat mai întâi surprinsă apoi l-a anunțat că relația lor nu mai poate continua din diverse motive si culmea totul s-a intamplat fix atunci cand acesta i-a spus ca nu mai este milionar.

Cuvintele femeii l-au șocat pe bărbat: „Auzi, m-am gândit mai bine și nu mă simt pregătită să mai continui , cred ca nu sunt suficient de indragostita de tine. A fost frumos totul dar vreau să îi pun capăt acum ca sa nu suferim mai mult dupa. Înțelege-mă!” .

Dupa ce a auzit ce a avut de spus femeia vietii lui , cea pe care o iubea si o indragea atat de mult , cel mai mult din lumea asta , a realizat ca defapt iubirea pe care credea ca o are se datora banilor pe care ii avea, insa tot raul spre bine, a realizat pe cine are alaturi inainte de a face cea mai mare greseala din viata lui.