Ce mașină are Ianis Hagi: Jucătorul naționalei conduce un bolid de lux pe străzile din România:

Ce mașină are Ianis Hagi: Jucătorul naționalei conduce un bolid de lux pe străzile din România:

Ianis Hagi este starul echipei naționale Under 21 și nu doar echipele de top din Europa se bat ca să obțină un contract cu el, ci și unele companii care își doresc să își promoveze anumite produse prin intermediul imaginii sportivului. Așa s-a întâmplat și cu mașina pe care tânărul fotbalist o conduce. Primit de la un producător auto celebru, bolidul lui are 340 de cai putere.

Loading...

La 20 de ani, Ianis Hagi conduce un BMW M140i xDrive, care are o valoare de peste 50.000 de euro. Cu un motor de 340 CP, mașina fotbalistului ccelerează de la 0 la 100 km/h în 4 secunde. Bolidul a fost prezentat de dealer ca fiind “singurul hot hatch de pe piață cun un motor de șase cilindri în linie”și a ajuns în posesia fiului lui Gheorghe Hagi în luna martie 2018.

La volanul acestei bijuterii pe patru roți, Ianis Hagi atrage atenția când iese pe străzile din România, însă, el a mărturisit că este responsabil în trafic și că nu face uz de puterea motorului. “La volan sunt responsabil, așa cum sunt și în teren. Trebuie să am grijă în primul rând de mine, la început e normal să învăț mașina, să o simt și o să fie bine. Tatăl meu îmi va da indicații toată viața, am de învățat mereu multe lucruri de la el. Mai ales la condus, o iau ușor, ușor”, a declarat jucătorul naționalei în cadrul unui interviu acordat la scurt timp după ce și-a luat permisul auto, relatează wowbiz.ro.

Valoarea fotbalistului de piață a sărit în timpul Campionatului European Under 21 de la 3,5 milioane euro la 6 milioane euro. Ianis a fost transferat la Genk anul acesta.