Ce se întâmplă în viața Oanei Radu, la aproape 2 luni de când iubitul i-a murit pe patul de spital! Mulţi dintre apropiaţi bănuiau asta de la început:

Ce se întâmplă în viața Oanei Radu, la aproape 2 luni de când iubitul i-a murit pe patul de spital! Mulţi dintre apropiaţi bănuiau asta de la început:

Oana Radu trece printr-un adevărat coșmar după ce în urmă cu aproape 2 luni, iubitul acesteia s-a stins din viață. Îndrăgita artistă trăiește o dramă și cu greu își poate stăpâni lacrimile atunci când vorbește despre bărbatul pe care l-a iubit atât de mult. Cu toate acestea, viața trebuie să meargă înainte, indiferent de greutăți, lucruri bune sau mai puțin bune.

Loading...

Au trecut aproape 2 luni de când iubitul Oanei Radu s-a stins din viață pe patul de spital, după ce un individ a aruncat benzină pe el și i-a dat foc, iar Alin a suferit arsuri pe mai mult de 75% din suprafața corpului.

Deși îi este extrem de greu, Oana Radu merge înainte și încearcă să facă ceea ce iubește cel mai mult: să cânte! Așa că pe Instagram, Oana Radu a postat un afiș pe care apărea și numele ei, pesemne că aceasta și-a reluat concertele, la aproape 2 luni de la moartea iubitului. Cu bune, cu rele, viața merge înainte, iar Oana știe cât de mândru era iubitul său de cariera ei și de tot ceea ce a realizat și că acesta și-ar fi dorit ca ea să meargă mai departe și să cânte în continuare!

Iubitul Oanei Radu, incendiat de un individ cu probleme psihice
Iubitul Oanei Radu se afla în Craiova în ziua fatidică în care un individ ce îi era vecin, extrem de cunoscut pentru faptul că avea probleme psihice a aruncat cu benzină pe el și l-a incendiat, totul întâmplându-se în plină zi.

După mai bine de 2 săptămâni de spitalizare și îngrijiri medicale, dureri și comă indusă, iubitul Oanei Radu s-a stins din viață, lăsând un gol imens în sufletul artistei.

Oana Radu, omagiu adus iubitului mort
La puțin timp de la moartea iubitului său, Oana Radu a făcut cel mai frumos gest în memoria acestuia. Mai exact, frumoasa artistă a lansat piesa „Noi noaptea”, pe care o scrisese cu mult timp înainte și despre care iubitul ei îi spunea mereu că este o melodie extrem de frumoasă. Chiar dacă nu a crezut în această piesă, imediat după tragedia din viața ei, Oana Radu s-a decis să o lanseze, pentru a-i aduce un omagiu iubitului său. Internauții au distribuit-o cu repeziciune, pesemne că le-a intrat la suflet și că au înțeles mesajul emoționant pe care Oana Radu a vrut să-l transmită, prin intermediul ei.