Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au venit împreună la nuntă! Doamne, ce apariție :O Cum a putut să se îmbrace Carmen:

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au venit împreună la nuntă! Doamne, ce apariție :O Cum a putut să se îmbrace Carmen:

Zi de sărbătoare în familia lui Culiță Sterp! Una dintre surorile lui, Ileana, a făcut pasul cel mare și s-a căsătorit religios cu alesul inimii ei, iar prezenți au fost toți oamenii dragi din viața ei. Bineînțeles, Culiță Sterp a fost prezent, însă nu a venit singur! Ci însoțit de Carmen de la Sălciua, care a furat toate privirile la marele eveniment.

Loading...

Culiță Sterp are motive să zâmbească! Sora lui, Ileana, a îmbrăcat azi rochia de mireasă, iar imaginile senzaționale le-a împărtășit cu prietenii virtuali, pe rețelele de socializare.

Carmen de la Sălciua, la brațul lui Culiță Sterp
Deși mireasa clar a strălucit în ziua nunții, îmbrăcată cu o minunată rochie plină de motive și de detalii complexe, invitații au mai avut o altă priveliște. Carmen de la Sălciua s-a „prezentat” într-o rochie care iese din tipare și cu un decolteu adânc, care îi scoate în evidență bustul.

În urmă cu ceva vreme, Carmen de la Sălciua confirma că există discuții ca să dea o a doua șansă relației lor.

„Noi avem nevoie şi de nişte discuţii, de nişte momente ale noastre. Nu putem direct să venim în presă şi să oficializăm, mie nu-mi plac scandalurile. Ne-am întâlnit, am vorbit, am purtat discuţii. Fiecare are răni, fiecare şi eu am defecte şi el are defecte şi defectele acestea trebuie cumva să se transforme în calităţi. Noi am ales să discutăm despre o nouă şansă a noastră, pentru că până la urmă noi suntem căsătoriţi în faţa Dumnezeu, iar pentru mine chestia asta este foarte importantă”, a spus Carmen de la Sălciua.