Culita Sterp, surpriza de proportii de ziua lui! Carmen de la Salciua i-a facut un cadou special: „Puteți vedea și voi cu ochii voștri…”:

Culita Sterp, surpriza de proportii de ziua lui! Carmen de la Salciua i-a facut un cadou special: „Puteți vedea și voi cu ochii voștri…”:

A fost o zi de nastere cu adevarat speciala pentru Culita Sterp. Artistul a avut parte de emotii puternice cauzate de fosta lui sotie, Carmen de la Salciua.

Loading...

Cand nici nu se astepta, Culita Sterp a fost anuntat ca cineva i-a lovit masina in parcare si trebuie sa iasa repede din restaurantul unde se afla si unde era fix in mijlocul unei cantari. Ajuns afara, sarbatoritul a realizat ca totul fusese doar o farsa. Din cutia de cadou a iesit fosta si actuala: Carmen de la Salciua!

„Aseară am avut parte de surpriza vieții mele….cântam , era atmosfera , toată lumea se distra, și deodată văd că începe lumea să iasă afară…nu știam ce se întâmplă, toată lumea știa , inclusiv colegii mei de formatie , dar eu nu știam nimic. Mă gândeam că iese lumea pt că era cald înăuntru , dar nu era așa după ce au ieșit mai mult de jumate din sală, vine un prieten la mine zi zice “Hai repede afară că ți-a lovit cineva mașina , a fost accident”.

Când am auzit asta vă dati seama că am oprit și am ieșit afara. Și afară ce să vezi, mare surpriza , cu artificii și ditamai cadoul , când îl deschid cine iese din el? Puteți vedea și voi cu ochii voștri! Nimeni alta decât fosta, actuala și viitoare mea iubire! Femeia cu care mi-am dorit tot timpul și îmi doresc o familie! Ea este cadoul meu, trimis de Dumnezeu, pt că mai mare nici nu există”, a scris Culita Sterp pe contul lui de Facebook.