Ioana a postat asta inainte sa se sinucida… „Viata este…”. Nimeni nu a anticipat ce avea sa facă

Ioana a postat asta inainte sa se sinucida… „Viata este…”. Nimeni nu a anticipat ce avea sa facă

Apar noi detalii în cazul Ioanei Țîrlea, fata despre care se crede că s-a artuncat dezbrăcată de la etaj. Tânăra posta pe internet, înainte să se sinucidă mesaje motivaționale gândite de Albert Ellis, un psiholog american, evreu de origine, unul din părinții psihoterapiei comportamentale-cognitive, fondatorul terapiei rațional-emotive comportamentale. Printre cele 10 credințe iraționale pe care le-a postat Ioana se afla și un mesaj aparte.

Loading...

Astfel, în capitolul credințe de rangul 1, a doua regulă era „Viața este o catastrofa dacă lucrurile nu merg”. Vă reamintim că fata s-a aruncat de la etajul 6 al unui bloc din Bucureşti! Tânăra, în vârstă de 29 de ani a fost găsită moartă și complet dezbrăcată, cadavrul ei fiind confundat inițial de vecini cu o păpușă aruncată pe drum. Ioana era de profesie medic veterinar și locuia cu chirie în blocul lângă care a fost găsită de pe Șoseaua Vitan-Bârzești.

Conform primelor informații, Ioana Țîrlea traversa o depresie serioasă din cauza faptului că nu își găsea un loc de muncă. Un singur lucru este cert în acest moment – fata se afla singură în apartament în momentul în care a decis să se omoare. Un martor important pentru anchetatori este, în mod categoric, prietenul fetei, cel care urmează a fi interogat pentru a se afla mai multe detalii despre starea fetei.

Vecinii au chemat disperați ajutor, însă, în ciuda faptului că la fața locului s-a prezentat destul de repede un echipaj SMURD, tânăra nu a mai putut fi salvată. După minute întregi de eforturi, medicii au fost nevoiți să constate decesul. Rănile suferite în urma căzăturii de la etajul 6 au fost mult prea grave și Ioana n-a avut nicio șansă. Oamenii legii împreună cu un procuror de caz, au deschis deja o anchetă.

Aceștia continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care fata și-a pierdut viața, mai ales că sunt câteva elemente ciudate. Nu există bilet de adio și conform specialiștilor, faptul că era dezbrăcată ridică mai multe semne de întrebare.