Acum cinci ani, Doinița Oancea a acuzat-o pe Lora că i-a furat iubitul! A fost mare scandal atunci, dar ce s-a întâmplat acum le întrece pe toate. Gestul incredibil făcut de artistă: „Am făcut niște…”

Acum cinci ani, Doinița Oancea a acuzat-o pe Lora că i-a furat iubitul! A fost mare scandal atunci, dar ce s-a întâmplat acum le întrece pe toate. Gestul incredibil făcut de artistă: „Am făcut niște…”

Au trecut cinci ani de când Lora s-a cuplat cu Ionuț Ghenu, fostul iubit al Doiniței Oancea, iar vedeta trădată în amor de bărbatul de lângă ea și de buna sa prietenă și-a vărsat oful prin ziare și pe internet. Lora, care a tăcut până acum, vrea să-și spună versiunea și să-și exprime resentimentele în versurile unei melodii.

Loading...

În plină campanie de promovare a celei mai recente piese, Lora ne-a mărturisit că textul melodiei “Fii tu fata” a avut inițial un alt mesaj, o replică pentru Doinița Oancea, care a acuzat-o acum cinci ani că i-a furat iubitul.

„Aveam ideea de foarte mult timp. Totul a pornit de la un gând negativ, a pornit de la un diss (n.r. – insultă) pe care am vrut să-l dau unei femei, să-i dau o replică acidă prin muzică. Am făcut niște versuri foarte, foarte acide, dar apoi mi-am zis că nu e momentul, n-ar înțelege. La un moment dat, o să-i dau replica, pentru că e bine să spui adevărul”, a mărturisit Lora.

De ce nu și-a spus versiunea până acum? „Cred că faptele unui om și rezultatele muncii vorbesc foarte mult despre el, mai mult decât orice altă gură. Orice se poate specula. Mie mi s-a speculat viața și mi s-au pus lucruri în spate fără să le fi făcut. De aia e bine să-ți păstrezi calmul în situații de genul ăsta, să te abții, să nu dai oamenii în judecată. Asta a fost foarte greu, o perioadă, pentru mine, să nu dau în judecată pentru tot felul de defăimări”.

Cântăreața recunoaște că nu i-a fost ușor să se abțină de la a-i da replica Doiniței, când actrița a apărut la TV sau a postat pe Facebook, însă a reușit să se controleze: “M-am controlat și am încercat să înțeleg pe toată lumea și am simțit că toată furia care se strânge și se adună în mine poate să iasă pe muzică și pe scenă. Îi las să vorbească pe cei din jur, să spună lucruri, dar fiecare vorbă vine cu o notă de plată, la un moment dat, pentru fiecare dintre noi”.