Adevarul despre despartirea dintre Bianca si Livian de la „Puterea Dragostei”: au facut anuntul pe Instagram

Adevarul despre despartirea dintre Bianca si Livian de la „Puterea Dragostei”: au facut anuntul pe Instagram

Bianca si Livian formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din casa „Puterea Dragostei”.

Loading...

Cu toate acestea povestea lor de dragoste nu este una perfecta, iar zvonurile potrivit carora s-au despartit sunt la ordinea zilei.

Cei doi au trecut insa peste majoritatea obstacolelor pe care le-au intalnit si formeaza in continuare un cuplu sudat, cu foarte multi fani.

Dovada sta si in ultimele postari publicate de Bianca pe contul ei de Instagram. Aceasta apare alaturi de Livian in ipostaze tandre, iar cei doi pare ca se iubesc mai mult ca niciodata.

„Tu ma faci cea mai fericita !!! ❤️”, „You can put an ocean Between our love. ❤️”, „Because I’m in love ❤️”, sunt doar cateva declaratii de dragoste pe care Bianca i le-a facut lui Livian.

Ce mesaje își trimit Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei”, în miez de noapte! Au recunoscut totul

Cum regulamentul de la ”Puterea Dragostei” interzice ca, în timpul nopții, chiar dacă formează un cuplu, să doarmă împreună, Bianca și Livian stau de vorbă, pe telefon, până târziu, uneori chiar până spre dimineață. Iar mesajele pe care cei doi le schimbă le-au făcut publice într-unul dintre vlogurile ”Lupului”, Vulpița” arâtând tuturor cum se alintă toată noaptea.

Iar discuțiile dintre Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” sunt, pare-se, cât se poate de romantice, cei doi alintându-se la fiecare frază, ba cu câte un emoticon, ba cu câte o declarație de dragoste, relația lor fiind una care pare să fi depășit piedicile pe care tatăl concurentului a tot încercat să le pună în calea lor, făcând publice nemulțumirile sale cu privire la brunetă.

Așa cum se întâmplă în orice cuplu care își dorește copii, inevitabil se ajunge la discuția despre nume, iar armonia dintre Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” se spulberă imediat. ”Aș fi nebună să accept ideile pe care le are Livian. Bine, eu încă sper că glumește cu numele pe care vrea să îl dea copilului nostru dacă va fi băiat. Adică, vrea să îl numească Aifam. Aifam Nelson Pop, ca să fie deja din generație în generație numele. Cu Nelson Pop nu am nicio problemă, ar fi culmea, dar cum să îi spui copilului Aifam, adică Mafia, dar scris invers?”, ne-a dezvăluit, râzând, Bianca de la ”Puterea Dragostei” despre planurile cu Livian.

Livian de la ”Puterea Dragostei” a făcut o serie de precizări incredibile, dovedind că o iubește la nebunie pe Bianca. ”Pe primul loc pentru mine este fericirea Biancăi, în sufletul și în ochii mei. (…) Mie îmi aduce o enormă bucurie pentru că noi demonstrăm puterea dragostei. Toată lumea împotriva noastră… dar demonstrăm puterea dragostei. Arătăm că suntem ceea ce au văzut susținătorii noștri în noi. Nu ne dezamăgim pe noi, iar acest fapt îmi aduce o enormă bucurie. Într-adevăr, reacțiile tatălui meu sunt reacțiile lui… Le respect, îi respect gândirea, el o face într-un mod mai direct, mai sincer, probabil și urmărește ceva, probabil vrea să testeze reacțiile Biancăi, chiar dacă teste alea sunt brutale și am încredere că știe ce face și că știe ce e mai bine decât mine. El e tata și nu îmi vrea răul, îmi vrea binele! (…) Dar o să trecem testele legate de familie, deci fiți toți alături de cel mai interesant cuplu din showbiz. Iar dacă toată planeta ar fi împpotrivă, chestia asta ar fi doar combustibil care ne alimentează relația. Sunt fericit că am dat de ea!”, a spus Livian de la ”Puterea Dragostei”.

”Nu o să fiu pus în situația să aleg între părinți și Bianca pentru că Lupul împacă și capra, și varza, dar lumea se va lămuri că ea e ceea ce trebuie și că este așa cum o văd eu, adică femeia perfectă, soție, mamă, prietenă, amantă, Bianca e tot! (…) Tata mă iubește, eu îl iubesc, dar vreau să înțeleagă că dacă dau cu capul, vreau să dau cu capul eu!”, a mai explicat Livian de la ”Puterea Dragostei”.