Carmen de la Salciua si Culita Sterp sunt un cuplu! Cei doi nu se mai feresc! Iata cum au fost surprinsi chiar la nunta:

Carmen de la Salciua si Culita Sterp sunt un cuplu! Cei doi nu se mai feresc! Iata cum au fost surprinsi chiar la nunta:

Nunta mare in familia Sterp! Ileana, una dintre surorile lui Culita s-a maritat! Bucuria a fost si mai mare, pentru toti, cand Culita a aparut insotit de Carmen de la Salciua. Cei doi sunt un cuplu si nu se mai feresc deloc sa o arate, iar familia lui Culita este foarte bucuroasa ca cei doi se inteleg atat de bine.

Loading...

Carmen de la Salciua si Culita Sterp si-au petrecut toata ziua in care a avut noc nunta, impreuna si au fost de nedespartit!

La brat, prezenti la toate momentele importante din cea mai frumoasa zi a Ilenei, cei doi au atras toate privirile, nu doar prin eleganta tinutelor, dar si prin faptul ca toata lumea se bucura sa ii vada din nou impreuna.

Carmen si Culita au fost despartiti aproximativ doi ani de zile, insa drumurile si viata ii aduc din nou impreuna.

In urma cu cateva zile, de ziua lui Culita, Carmen i-a facut o urare publica pe care oricine o poate vedea ca pe p declaratie de dragoste. Iata ce i-a scris Carmen de la Salciua fostului ei sot, pe o retea de socializare, de ziua lui:

„Ne-am ingropat dar nu am realizat ca noi suntem…Seminte ! Si…Iata-ne, din nou zambind!

„La multi ani tie: Barbatului care m-a condus pana in fata lui Dumnezeu, omului simplu cu care radeam la oi pe camp si unde fericirea era cea mai pura!

„Îti doresc sa fii un om implinit cu tot ce inseamna asta! 😘
Te felicit pentru ambitia si evolutia ta! Stiu cum am inceput de acolo de jos si stiu cat a fost de greu! Culege roadele succesului si fii un om fericit!”, a scris Carmen de la Salciua pe contul ei de Facebook.