Câți bani cere Mihaela Rădulescu ca să apară la un eveniment monden! Nu e obligată să promoveze vreun produs, stă în jur de oră și… Ce e obligata sa faca:

Câți bani cere Mihaela Rădulescu ca să apară la un eveniment monden! Nu e obligată să promoveze vreun produs, stă în jur de oră și… Ce e obligata sa faca:

Dacă unele vedete autohtone nu ratează nici un eveniment monden și sunt mereu în lumina reflectoarelor, altele abia dacă sunt văzute. Printre cele din urmă se numără Mihaela Rădulescu. Iar principalul motiv nu e depărtarea de casă – diva stă de ani buni la Monaco -, ci prețul cerut de ea ca să-și facă apariția.

Loading...

Vedetele din prima linie s-au obișnuit să ceară bani grei pentru a onora evenimente. Dacă în urmă cu câțiva ani erau plătite doar dacă prezentau ori cântau – adică prestau un serviciu care trebuia recompensat -, acum există celebrități care primesc bani pentru simpla prezență, considerându-se că aduc plus valoare. Iar cei care le antamează contra cost sunt în special brandurile cunoscute de haine, accesorii sau cosmetice și cabinetele estetice.

O vedetă dorită de majoritatea organizatorilor de evenimente mondene este Mihaela Rădulescu. De ce nu apare ea, în aceste condiții, mai des prin România, la lansările de produse și petreceri? Fiindcă până și pentru firmele cu mulți bani, Mihaela e scumpă! Fostul jurat de la “Românii au talent” cere minimum 5.000 de euro pentru apariția la un eveniment, au declarat, pentru Libertatea, surse din rândul organizatorilor de evenimente. Ea ar justifica suma prin notorietate și prin faptul că trebuie să vină cu avionul din Monaco la București, așadar, face, la rându-i, o cheltuială importantă.

Ce face diva pentru acest onorariu? Stă în jur de o oră la evenimentul cu pricina, face câteva poze la panou și, eventual, schimbă câteva vorbe cu jurnaliștii prezenți. Nu se obligă însă să promoveze în nici un fel produsul sau brandul pentru care s-a organizat evenimentul.