Toți i-au apreciat apariția și au complimentat-o pentru felul în care arată. Cum s-a îmbrăcat Oana Roman, in weekend, la o nuntă:

Toți i-au apreciat apariția și au complimentat-o pentru felul în care arată. Cum s-a îmbrăcat Oana Roman, in weekend, la o nuntă:

Pepe și partenera lui de viață, Raluca Pastramă, au fost nași de cununie in acest weekend. Cei doi l-au condus la altar pe Babani, nepotul artistului.

Loading...

Sâmbătă, 26 octombrie, Pepe și soția sa, Raluca, au parte de un eveniment important în familia lor. Cei doi au fost nași de cununie pentru nepotul lui Pepe, Babani, și iubita lui, Deea. Petrecerea are loc la un restaurant de lux din Capitală. Pe contul său de socializare, Pepe a dat publicității o imagine în care apare alături de soția sa, Raluca, și de miri.

La eveniment a fost prezentă și Oana Roman, bună prietenă cu Pepe.

Oana Roman a arătat super într-o rochie deschisă la culoare, vaporoasă, care i-a venit ca turnată.

Internauții i-au apreciat apariția și au complimentat-o pentru felul în care arată. „Azi un eveniment important al unor oameni pe care îi iubim mult ! Deea si Babani, Casa de Piatră!”, a transmis Oana Roman pe contul său de Instagram.

Pepe, pe numele său real Nicolae-Ionuț Pascu, este prezent pe scena muzicală din România de foarte mulți ani. În plan personal, Pepe este însurat cu Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa. Artistul a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu.