Un polițist din Olt ar fi bătut o femeie, încercând să o violeze. „A zis că mă îngroapă în curte”. Tânăra e desfigurată, atenție imagini cu puternic impact emoțional:

Un polițist din Olt ar fi bătut o femeie, încercând să o violeze. „A zis că mă îngroapă în curte”. Tânăra e desfigurată, atenție imagini cu puternic impact emoțional:

O femeie din Olt susține că a fost desfigurată în bătaie de un polițist din localitate, care ar fi încercat și să o violeze. Inspectoratul de Poliție Olt a declanșat cercetarea disciplinară împotriva polițistului, recunoscând existența unui conflict între femeie și agentul aflat în concediu, pornit de la consumul de alcool.

Loading...

Femeia în vârstă de 49 de ani a fost internată în spital în urma unor lovituri puternice primite în față și pe corp. Ea l-a indicat drept agresor pe un agent de poliție din localitatea Potcoava, Nicușor Rotaru.

Femeia a declarat că a fost bătură fără milă timp de mai multe ore în casa agentului, unde venise să-i zugrăvească o cameră. Acesta ar fi amenințat-o cu moartea și ar fi trimis un alt bărbat să sape o groapă în grădină. Agresiunea reclamată de femeie a avut loc sâmbătă, acasă la polițistul aflat în concediu. Când a ajuns în casa polițistului Nicușor Rotaru, femeia a fost bătută fără milă, stropită cu alcool, amenințată cu moartea, relatează observator.tv.

Mai mult, femeia a povestit de pe patul de spital că polițistul i-a rupt hainele și a încercat să o batjocorească. „Prima dată m-au chemat la ei să le spun cât iau de cameră dacă dau cu lavabilă. A tras de mine, mi-a rupt hainele și m-a bătut cu pumnii. A vrut să aibe relații cu mine. Rotaru Nicolae de la post de la Potcoava. Pe urmă mi-a dat cu pumnii și cu picioarele, m-a bătut cu vătraiul și a vrut să mă taie cu cuțitul. În casă mai era cumnatul meu și încă o fată, Cezarina. M-au stropit cu coniac și cu bere și a început să strige în gura mare, Nicu polițaiul, că eu l-am omorât pe bărbatu-miu și pe copil, că mă omoară și că de la el din casă nu mai scap vie.

L-a trimis pe cumnată-miu să facă o groapă în grădină, că mă îngroapă în grădină”, a povestit femeia bătută Ce spun șefii Poliției Reprezentanții IPJ Olt au reacționat imediat, printr-un comunicat care confirmă, cel puțin parțial, spusele femeii. În urma anchetei se va stabili dacă polițistul este cel care a agresat-o.

„La data de 26 octombrie, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat de o femeie, de 49 de ani, din orașul Potcoava despre faptul că este agresată fizic de o persoană, a cărei identitate a refuzat sa o furnizeze. Polițiștii din cadrul Poliției orașului Potcoava s-au deplasat de îndată la fața locului și au identificat apelanta la locuința unui bărbat, iar pe fondul consumului de alcool și al unor discuții în contradictoriu, femeia a fost agresată. Cei doi se cunoșteau, femeia mergând la locuința respectivă de bunăvoie.

Bărbatul este agent în cadrul Poliției orașului Potcoava și era în concediu de odihnă, la locuința sa. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe , cercetările fiind efectuate sub coordonarea procurorului.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt nu tolerează astfel de comportamente, împotriva agentului fiind dispusă cercetarea prealabilă pentru comportarea necorespunzătoare în serviciu, familie sau în societate, care aduce atingere onoarei, probității profesionale a polițistului sau prestigiului instituției, urmând ca la finalizarea acesteia să fie dispuse măsuri legale”, se arată în comunicatul IPJ Olt.
Sursa foto: observator.tv