A vrut sa se sinucidă! Mama Denisei Raducu, cautata o noapte intreaga! Cum a fost gasită :

A vrut sa se sinucidă! Mama Denisei Raducu, cautata o noapte intreaga! Cum a fost gasită :

A fost o perioadă extrem de grea pentru Geta Dovleac după ce Denisa Răducu s-a stins din viaţă. Vestea că regretata artistă a pierdut lupta cu boala grea a dărâmat-o şi luni la rând familia a avut grijă să-i fie alături în permanenţă deoarece la un moment dat a ameninţat că se sinucide.

Loading...

Din fericire pentru familia lor, Geta Dovleac şi-a găsit puterea şi a mers mai departe. Cu durere în suflet trăieşte şi acum, însă e sigură că de acolo de sus, Denisa o vede şi îi este alături.

„Am plecat într-o noapte pe la 12:00, am fost la cimitir. Eu m-am întors şi m-am culcat în maşină. Marian m-a căutat toată noaptea, m-a căutat cu vecinii. M-a căutat pe calea ferată pentru că eu cu o zi înainte am zis că mă duc să mă arunc. M-a găsit spre dimineaţă în maşină”, a spus Geta Dovleac după câteva luni de la moartea Denisei Răducu.

Au trecut mai bine de doi ani de la moartea Denisei. Atât tatăl regretatei cântăreţe, cârt şi mama ei, merg zilnic la mormânt, acolo unde aprind lumânări şi se roagă pentru fiica lor. De asemenea, sute de fani merg la Ştefăneşti şi duc cadouri pe care le lasă pe mormântul cântăreţei pe care au apreciat-o şi ale cărei melodii încă le ascultă.

„23 iulie 2017. Au trecut doi ani… 2 ani negri și plini de durere din lungul tău turneu in care ai plecat mult prea devreme și fără voia ta. Un turneu către Cer unde din păcate biletul are o singura călătorie, fără cale de întoarcere! Viața este de neînțeles , erai un copil care abia începuse să se bucure cu adevarat de viața”, este mesajul transmis de Geta Dovleac în ziua în care s-au împlinit doi ani de la moartea Denisei.

Vă reamintim că evenimentul trist din familia Denisei Răducu s-a produs pe data de 23 iulie 2017. Atunci, cântăreaţa s-a stins din viaţă după mai bine de jumătate de an de luptă cu boala grea. Familia i-a fost tot timpul alături şi cu toţii sperau ca artista să se facă bine.