Când s-a uitat pe bon, un bârlădean a avut parte de un șoc! De ce a plătit 72,5 lei pentru un kilogram de… mici. Explicația vânzătoarei l-a lăsat mască :o

Când s-a uitat pe bon, un bârlădean a avut parte de un șoc! De ce a plătit 72,5 lei pentru un kilogram de… mici. Explicația vânzătoarei l-a lăsat mască :o

Un bărbat din Bârlad a cumpărat un kilogram de mici cu suma de 72,50 lei, triplu față de prețul lor real. Când s-a dus cu bonul să-i ceară socoteală vânzătoarei, a primit o explicație cel puțin surprinzătoare.

Loading...

În realitate însă, Gheorghe M. a cumpărat mai multe produse de la un magazin din Piața Bârlad și a primit un bon pentru mici la un preț de trei ori mai mare per kilogram, pentru a se justifica operațiunea de vânzare. Vasluianul era nemulțumit mai ales că a cântărit marfa acasă și a sesizat lipsă la gramaj, relatează Vremea Nouă.

„Am putea face ceva ca să vadă cetățenii cum sunt furați la cântar? În afara faptului că marfa am cântărit-o acasă și nu corespunde cu ceea ce am plătit. Când am văzut acasă ce scrie pe bon am crezut că e o glumă. Eu am achiziționat patru produse de la acest magazin, nicidecum 1 kg de mici, care costă 20 de lei! Pe bon scrie clar că am luat 1 kg de mici cu 72,50 lei și nu înțeleg! M-am întors și am întrebat vânzătoarea, ce bon mi-a dat, că nu reiese suma din produsele achiziționate, și acasă nici nu corespunde cât am cumpărat, la gramaj! Mi s-au „sustras” cam 3-4 lei în plus!” a povestit păgubitul, pentru publicația citată.

Omul a relatat apoi ce explicație i-a oferit vânzătoarea și ce a auzit l-a determinat să ceară ca firma să fie controlată de inspectori și structurile economice. „Vânzătoarea mi-a spus că a dat bon cu suma toată plătită pentru mici, ca să meargă rândul mai repede, că era lume! Oare?”, a spus Gheorghe M.