Carmen de la Sălciua, mesaj șocant pe internet, după ce s-a împăcat cu fostul soț, Culiță Sterp:

Carmen de la Sălciua, mesaj șocant pe internet, după ce s-a împăcat cu fostul soț, Culiță Sterp:

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. S-au împăcat când nimeni nu se mai aștepta, iar fanii sunt în al nouălea cer.

Loading...

Detaliile legate de cum a ajuns cel mai iubit cuplu de artiști să fie din nou împreună după un divorț scandalos țin primele pagini ale presei. Admiratorii chiar au început să facă glume pe subiect. Amuzată și ea, Carmen de la Săcliua a făcut publică una dintre replicile internauților. „Da, să faci sex e mișto, dar ați văzut împăcarea dintre Culiță și Carmen?”, e fraza pe care frumoasa brunetă a redistribuit-o pe pagina ei, la InstaStory.

Culita Sterp, surpriza de proportii de ziua lui! Carmen de la Salciua i-a facut un cadou special
A fost o zi de nastere cu adevarat speciala pentru Culita Sterp. Artistul a avut parte de emotii puternice cauzate de fosta lui sotie, Carmen de la Salciua.

Cand nici nu se astepta, Culita Sterp a fost anuntat ca cineva i-a lovit masina in parcare si trebuie sa iasa repede din restaurantul unde se afla si unde era fix in mijlocul unei cantari. Ajuns afara, sarbatoritul a realizat ca totul fusese doar o farsa. Din cutia de cadou a iesit fosta si actuala: Carmen de la Salciua!

„Aseară am avut parte de surpriza vieții mele….cântam , era atmosfera , toată lumea se distra, și deodată văd că începe lumea să iasă afară…nu știam ce se întâmplă, toată lumea știa , inclusiv colegii mei de formatie , dar eu nu știam nimic. Mă gândeam că iese lumea pt că era cald înăuntru , dar nu era așa după ce au ieșit mai mult de jumate din sală, vine un prieten la mine zi zice Hai repede afară că ți-a lovit cineva mașina , a fost accident.

Când am auzit asta vă dati seama că am oprit și am ieșit afara. Și afară ce să vezi, mare surpriza , cu artificii și ditamai cadoul , când îl deschid cine iese din el? Puteți vedea și voi cu ochii voștri! Nimeni alta decât fosta, actuala și viitoare mea iubire! Femeia cu care mi-am dorit tot timpul și îmi doresc o familie! Ea este cadoul meu, trimis de Dumnezeu, pt că mai mare nici nu există”, a scris Culita Sterp pe contul lui de Facebook.