Carmen de la Sălciua, umilită la nunta din weekend! Gestul făcut de rudele lui Culiță, după ce au anunțat că s-au împăcat:

Carmen de la Sălciua, umilită la nunta din weekend! Gestul făcut de rudele lui Culiță, după ce au anunțat că s-au împăcat:

Sora lui Culiță Sterp s-a căsătorit, în weekendul care tocmai a trecut, cu ales inimii sale, Ileana cununându-se în biserică cu Daniel, sub privirile întregii familii și ale lui Carmen de la Sălciua.

Loading...

Petrecerea, una fastuoasă, a început încă de dimineață, în casa familiei lui Culiță Sterp și, evident, Carmen de la Sălciua a participat și ea la eveniment, la brațul iubitului ei, fostul soț.

Doar că, spun sursele noastre, Carmen de la Sălciua nu a avut o zi prea ușoară. Nu de altceva, dar vedeta muzicii de petrecere a fost nevoită să zâmbească și să fie amabilă chiar cu persoanele care, acum un an, o terfeleau prin presă și îi aduceau acuzații care mai de care mai puțin onorante pentru o femeie (la acea vreme) căsătorită, iar Ileana, mireasa petrecerii, a fost una dintre cele mai vehemente voci împotriva ei.

De altfel, chiar dacă Culiță Sterp i-a promis, la împăcare, frumoasei sale iubite, Carmen de la Sălciua că nu va avea probleme cu rudele lui și că acestea, de dragul său, o vor accepta din nou în familie, cea mai sexy cântăreață de muzică de petrecere nu a avut parte de nicio picătură de căldură la evenimentul fericit petrecut în familia fostului ei soț. ”Carmen de la Sălciua a încercat să fie amabilă, a fost toată un zâmbet, dar… înapoi a primit doar priviri reci. Încerca să lege o discuție cu rudele lui Culiță, dar aceștia o lăsau să vorbească singură, iar apoi, când ea pleca, începeau să vorbească între ei. Nu s-a simțit deloc bine primită, a încercat să o ascundă, dar a simțit că nu prea este iubită acolo”, ne-a spus un participant la nunta Ilenei Sterp.

Mai mult decât atât, Carmen de la Sălciua, susține sursa noastră, s-a cam plictist, văzând că prezența ei este, cu abilitate, evitată de unii, motiv pentru care a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a nu le da satisfacția să fie văzută învinsă. ”A stat cu zâmbetul pe figură toată noaptea, a încercat să fie veselă, dar nu prea i-a ieșit. Se vedea că forțează, de dragul imaginii și că, de fapt, simțea că este în plus acolo”, ne-a mai spus, în exclusivitate, persoana care a observat comportamentul de la petrecere al frumoasei Carmen de la Sălciua.