Stefania s-a sinucis de frica familiei, dupa ce a luat nota 3! Mesajul socant postat de tatăl fetei in urma cu putin timp:

Stefania s-a sinucis de frica familiei, dupa ce a luat nota 3! Mesajul socant postat de tatăl fetei in urma cu putin timp:

Dramă cumplită pentru familia Ştefaniei, adolescenta de 15 ani care s-a sinucis luni seară în staţiunea Olimp. Toţi cei care au cunoscut-o pe fată sunt împietriţi de durere. Tatăl ei a publicat un mesaj dureros pe pagina sa.

Loading...

La doar câteva ore de când s-a aflat că Ştefania şi-a pus capăt zilelor aruncându-se de pe o clădire din Olimp, tatăl ei a publicat o fotografie cu ea, alături de un mesaj. Ulterior au apărut sute de mesaje de condoleaţne pentru familia îndurerată.

„De ce tocmai tu, îngerul lui tata??”, a scris tatăl Ştefaniei. De asemenea, pe fotografia cu adolescentă este scris mesajul „Dumnezeu să te ierte!”.

Între timp, mama Ştefaniei şi-a schimbat fotografia de profil cu o poză cu adolescenta care s-a sinucis.

„Nu se poate aşa ceva! Dumnezeu să o ierte! / De ce? Dumnezeu să te odihnească în pace, Ştefi! / Câtă durere! / Multă putere să puteţi trece peste / Dumnezeu să o odihnească în pace, drum lin spre Cer / Condoleanţe”, sunt reacţiile oamenilor.

Ştefania şi-a anunţat gândul sinucigaş
Porivit presei locale, Ştefania S. vorbise cu un prieten căruia i-ar fi spus că are probleme şi vrea să îşi încheie socotelile cu viaţa. După o oră de la această conversaţie, fata a fost găsită moartă, după ce a sărit în gol de pe o clădire din Olimp.

Fata ar fi luat o notă mică la şcoală şi ar fi fost certată de o profesoară. Momentan nu se cunosc alte detalii. Ancheta urmează să stabilească cu exactitate ce s-a întâmplat.