Suma incredibilă pe care Oana Zăvoranu o plătește lunar pentru tratamentele de înfrumusețare! :o Scoate o avere din buzunar în fiecare lună: „E pielea afurisită si…”:

Suma incredibilă pe care Oana Zăvoranu o plătește lunar pentru tratamentele de înfrumusețare! :o Scoate o avere din buzunar în fiecare lună: „E pielea afurisită si…”:

Are 46 de ani, dar nu îi dai mai mult de 20! Actrița din serialul „Sacrificiul” este posesoarea unui trup de invidiat, ce le-ar face invidioase și pe puștoaice, iar aparent are și un secret pentru acest lucru.

Loading...

Chiar dacă Oana Zăvoranu a mărturisit mereu că nu face sport și nici nu are o alimentație demnă de urmat, petrece mult timp în saloanele de înfrumusețare, iar sumele pe care le lasă la recepție nu sunt deloc mici.

Oana Zăvoranu cheltuie mii de euro pe tratamente și nu este de mirare că arată absolut incredibil, iar timpul parcă nici nu a trecut pentru ea.

„Sunt mai norocoasă, noi arătăm mai bine decât arată generațiile de acum. Nu m-aș da pe una de 20 de ani. Dacă te duci în cluburi, ies de-a bușilea. Unde sunt petrecerile alea frumoase? Unul din secretele mele este că n-am fumat, n-am băut, nu m-am drogat niciodată. Nu țin dietă, acum m-am îngrășat, am 56 de kilograme. Merg la tratamente faciale și corporale, de trei ori pe săptămână. Pe lună dau 10.000 de euro, vopsit o dată pe săptămână, tratamente, creme. Pielea cu timpul mai pierde din colagen și elasticitate. Trebuie să investești în tine. E pielea afurisită pe mine, nu se zbârcește pe mine.”, a declarat Oana Zăvoranu, la Xtra Night Show.

Chiar dacă are mii de euro în conturi, Oana Zăvoranu a mărturisit, în urmă cu ceva timp că au existat momente când și-a cumpărat haine „la mâna a doua” și nu s-a sfiit să recunoască acest lucru.