Mihai Constantinescu, declarații SFÂŞIETOARE despre viața de Apoi! Unde credea artistul că ajung oamenii, după MOARTE:

Mihai Constantinescu, declarații SFÂŞIETOARE despre viața de Apoi! Unde credea artistul că ajung oamenii, după MOARTE:

Mihai Constantinescu a murit în această seară, la vârsta de 73 de ani, după cinci luni de suferință, la Spitalul Floreasca din Capitală. Artistul este deplâns de numeroși artiști de la noi care nu pot accepta faptul că nu îl vor mai vedea niciodată pe marele artist.

Loading...

Mihai Constantinescu a oferit un interviu pentru Antena Stars, în urmă cu patru ani, în care a vorbit despre ce crede el că se întâmplă cu noi după ce murim, dar și despre persoanele care trec prin experiența morții clinice. Artistul a făcut mărturisiri sincere despre viața de Apoi, despre cum vede el legătura dintre corp și spirit.

Ce credea Mihai Constantinescu despre moarte?
„De ce să mă gândesc la moarte? Este, dacă ne luăm, după vorba că ne e frică de veșnicie. Sunt multe teorii despre moartea clinică, despre cum au plecat pe acel tunel de lumină, după care s-au întors. Cei care nu s-au întors n-au avut de povestit nimic, cei care s-au întors au spus, da. Sau probabil asta este o activitate finală a creierului. Sunt convins că suntem niște ființe speciale în care există materia și spiritul.Pentru mine spiritul și sufletul nu se confundă, suntem partea spirituală și cea materială. E normal ca atunci când plecăm și se strică partea materială, spiritul să se degajeze și să meargă de unde a venit. În funcție de cum suntem noi ca oameni venim din zone diferite, mai bune sau mai rele.”, a declarat Mihai Constantinescu în urmă cu patru ani, la Antena Stars.

Mihai Constantinescu a murit, la vârsta de 73 de ani, și a lăsat în urmă numai durere. Familia i-a fost alături până în ultimele clipe de viață, dar din păcate a plecat dintre noi după ce a suferit un stop cardio-respirator și a fost resuscitat de medici timp de 50 de minute, fără rezultat.