Momente cumplite pentru familia lui Leo Iorga, după ce starea artistului s-a înrăutățit! :'( Ce a anunțat soția lui:

Momente cumplite pentru familia lui Leo Iorga, după ce starea artistului s-a înrăutățit! :'( Ce a anunțat soția lui:

Starea de sănătate a lui Leo Iorga s-a agravat, iar artistul a ajuns la spital în urma unor complicații aduse de o pneumonie care a recidivat. Soția interpretului a făcut dezvăluiri emoționante.

Loading...

Leo Iorga, în vârstă de 54 de ani, a devenit un exemplu de curaj prin lupta cu cancerul descoperit în 2011, o luptă din care a ieșit mereu învingător.

A trecut prin numeroase operații și lungi și chinuitoare recuperări. „A revenit o pneumonie care credeam că s-a stins, în august o făcuse, când s-a operat la picior. De atunci el n-a mai putut să meargă. Am început voiajul prin spitale, să spunem, la Urgențe, la Marius Nasta, Sf. Luca. Din 12 august am umblat numai prin spitale”, a explicat Paula, pentru Ciao, potrivit Spynews.

Paula, soția lui leo Iorga spune că rezistă cu greu și pentru asta a apelat la ajutorul calmantelor. „Cum să mă simt? Eu… iau niște calmante și spun rugăciuni. Așa rezist. Se spune că la Domnul totul este posibil și mă rog pentru sănătatea lui, pentru putere. Puterea lui este și puterea mea, a noastră. Mă rog pentru puterea și sănătatea personalului medical. Mă rog că Leo să poată să mai trăiască și să mai cânte… un pic. Asta este ceea ce iubea cel mai mult să facă”, a mai spus Paula, potrivit sursei citate.

Leo Iorga, pe scenă într-un scaun cu rotile

La concertul organizat în weekend în memoria lui Teo Peter, prietenii și foștii colegi ai rockerului ucis într-un accident de mașină în 2004 n-au plâns doar pentru pierderea de acum 15 ani, ci și pentru Leo Iorga, care și-a făcut apariția pe scenă în scaun cu rotile. „N-am vrut ca lumea să mă compătimească, dar n-am putut să-mi refuz colegii”, a părut să se scuze Leo, care a ieșit pentru câteva ore din spital, ca să fie alături de colegii de la Compact b și de toți ceilalți muzicieni adunați la Arenele Romane din București, pentru a cânta în memoria lui Teo Peter.