Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Mihai Constantinescu, depus la biserică. Artistul a avut pe patul de moarte o utima dorinta! Ce s-a intamplat cu sicriul:

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Mihai Constantinescu, depus la biserică. Artistul a avut pe patul de moarte o utima dorinta! Ce s-a intamplat cu sicriul:

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Mihai Constantinescu a fost depus, în urmă cu puţin timp, la biserica Sfânta Parascheva din Bucureşti, acolo unde oamenii au început deja să vină şi să aprindă o lumânare la căpătâiul său şi să-şi ia adio de la cel care a fost Mihai Constantinescu.

Loading...

Vestea că Mihai Constantinescu a murit după cinci luni de stat în comă a îndurerat pe toată lumea. Familie, prieteni, fani, toţi sunt întristaţi de plecarea lui Mihai Constantinescu. Acesta a fost un om bun, un mare artist şi un om cum rar se mai găseşte în ziua de astăzi.

Astfel, în urmă cu câteva minute, sicriul cu trupul său neînsufleţit a fost depus la biserică, iar fanii au început deja să vină să-şi ia rămas bun. Oamenii aduc flori, lumânări, coroane şi se roagă pentru ca sufletul lui Mihai Constantinescu să-şi găsească liniştea. În biserică este o atmosferă apăsătoare, iar Simona, soţia regretatului artist, este nemişcată de lângă sicriul său.

De altfel, s-a aflat şi care a fost ultima dorinţă a lui Mihai Constantinescu. Astfel, potrivit Antena Stars, marele artist şi-a dorit enorm ca în momentul în care se va stinge sicriul său să fie acoperit cu capacul. Ultima sa dorinţă a fost respectată de soţia lui, Simona, dar şi de fosta nevastă, Mihaela, cu care Mihai Constantinescu rămăsese în relaţii foarte bune.

„Va fi înmormântat în Cimitirul Ghencea din Militari, joi, la ora 14:00. El a vrut modest, nu a vrut un loc de veci pe Aleea Artiștilor”, a spus Marilena Adam, naşa de cununie a artistului, pentru „Agenţia VIP”.