Mihaela Constantinescu, răvășită la căpătâiul artistului! Gest sfâșietor, la priveghi:

Mihaela Constantinescu, răvășită la căpătâiul artistului! Gest sfâșietor, la priveghi:

Ieri, trupul neînsuflețit al lui Mihai Constantinescu a fost depus la biserica Sfânta Parascheva din Capitală. Zeci de oameni au veni pentru a-i aprinde o lumânare și a-i aduce o floare marelui artist al generației de aur, care a plecat ieri într-o lume mai bună.

Loading...

Moartea lui Mihai Constantinescu a lăsat un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut și l-au iubit, iar acestea sunt ultimele zile în care oamenii își pot lua adio de la marele artist și își pot rezerva câteva minute pentru a-i aduce un omagiu.

Mihai Constantinescu a trecut la cele veșnice marti, în jurul orei 19:00, din cauza unui stop cardio-respirator neresuscitabil, după ce a petrecut mai bine de cinci luni în comă, la Spitalul Floreasca.

Mihaela Constantinescu, fosta lui soție, dar și buna lui prietenă, nu s-a mișcat de lângă sicriul cu trupul neînsuflețit, l-a vegheat și a plâns neîncetat de dorul omului pe care l-a iubit cel mai mult. Mihaela Constantinescu a stat tot timpul în biserică și s-a asigurat că totul merge bine.

Ultima dorință a lui Mihai Constantinescu a fost aceea ca sicriul în care va fi așezat trupul său neînsuflețit să fie acoperit de capac, lucru respectat de soția lui, Simona Secrier, dar și de fosta soție, Mihaela Constantinescu.