O cheama Loredana si este in realitate… bărbat!😲 Cu ce grei din politica romaneasca a facut amor: „Sunt amanta de demnitari de câțiva ani!”

O cheama Loredana si este in realitate… bărbat!😲 Cu ce grei din politica romaneasca a facut amor: „Sunt amanta de demnitari de câțiva ani!”

Ea este Loredana Lorens, o tânără de 26 de ani, care iubeşte şi este iubită. De mulţi bărbaţi din lumea bună a Bucureştiului! Frumoasa blondină, care le-ar face geloase pe multe domnișoare din showbiz cu formele sale apetisante s-a născut, de fapt, bărbat!

Loading...

„Sunt amanta de demintari de câțiva ani, pt că sunt frumoasă și puternică! Eu fiind o femeie mai specială, m-a hotărat să fac o ședința fota mai specială, după cum vedeți ne aflăm în față casei poporului așa că să vedem ce urmează.”, a declarat Loredana, la Acces Direct.

Şi ce să vezi, nici nu a început bine şedinţa foto, că Loredana a fost nevoită să se oprească. Motivul? Un cuplu de motociclişti a venit să facă poze cu ea. Loredana a fost extrem de încântată. Mai ales că ei nu au fost singurii care o priveau. La fel făceau toţi trecătorii. Mai mai să-şi sucească gâtul uităndu-se după ea. Alţii bărbaţi din maşină chiar o claxonau, când o vedeau în toată splendoarea ei! Nici nu e de mirare că are atâţea… fani!

„Am avut foarte mulți iubiți, amj avut iubiți chiar și din lumea politică, din lumea fotbalului, cântăreți, persoane publice. Da sunt o femei curtată. Nu pot să zic că am avut o relație serioasă, am fost mai multă amanta, asta pt că am decis eu, nu am vrut să am o relație, pt m-am axat mai mult pe carieră. Am un singur amant din politică, e în Guvern. Cel mai mare secret al meu este că am fost bărbat, sunt transexuală.”, a mai spus Loredana.