Socul diminetii in Romania! Alexandru Cumpanasu a facut anuntul cu ochii in lacrimi! Alexandra este…. 😢

Socul diminetii in Romania! Alexandru Cumpanasu a facut anuntul cu ochii in lacrimi! Alexandra este…. 😢

Au trecut deja câteva luni de la momentul dispariției Alexandrei Măceșanu. Deși inițial s-a crezut că a fost ucisă de Gheorghe Dincă, tot felul de teorii apărute în mediul virtual au adus speranțe că fata ar putea fi încă în viață. Unul dintre oamenii care s-au luptat pentru a dovedi acest scenariu este unchiul ei, Alexandru Cumpănașu. Acum, însă, nu mai este așa sigur de această teorie.

Loading...

Inițial, Alexandru Cumpănașu a crezut că Alexandra este încă în viață, răpită de o rețea de trafic de carne vie. Acum, în lipsa probelor, își pierde speranța. Susține că nu mai are informații certe că nepoata lui ar putea fi încă în viață.

Abătut, Cumpănașu recunoaște că acest scenariu devine din ce în ce mai puțin probabil, în lipsa unor probe concrete. Ultima informație pe care a aflat-o este cea conform căreia Alexandra ar fi ajuns la o rețea care operează în Tunisia sau Maroc.

„Informaţie certă că este în viaţă, astăzi, nu mai am. Acum o lună de zile aveam informaţia că este în viaţă. A fost traficată din România printr-o reţea albaneză din Bari şi predată unei filiere arabe, pentru că Alexandra a făcut parte, din păcate, din acele comenzi speciale de care anumite persoane din Orient, arabii în mod special, cei care sunt mai bogaţi şi au harem, au nevoie. Este vorba despre oameni din Tunisia şi Maroc. A fost răpită pentru o astfel de reţea. Ultima mea informaţie este că a fost predată acestei reţele, în ciuda scandalului”, a spus Alexandru Cumpănașu, pentru dcnews.ro.

În tot acest timp, Gheorghe Dincă, presupusul criminal al Alexandrei, se află în arest și încă este anchetat.