Botezatu a rabufnit! 😮 Ce spune de bataile primite de Bianca de la Body: „Niciun bărbat nu….”:

Botezatu a rabufnit! 😮 Ce spune de bataile primite de Bianca de la Body: „Niciun bărbat nu….”:

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au zguduit întreg showbizul după ce au anunţat că au divorţat. Fiind amândoi firi vulcanice, se pare că momentele frumoase dintre cei doi nu i-au făcut pe aceştia să treacă peste certurile destul de dese. Vestea a stârnit sute de reacţii, atât din partea fanilor, cât şi din cea a apropiaţilor. Printre cei care au avut un cuvânt de spus s-a numărat celebrul creator de modă Cătălin Botezatu.

Loading...

„Nu mă aşteptam să divorţeze, erau un cuplu ok. Violenţa asta probabil că a şi dus-o sau a determinat-o să bage divorţul dacă a existat o astfel de violenţă. Pentru că din punctul meu de vedere, eu cred că nimeni, niciun bărbat nu trebuie să lovească o femeie. Dar nu ştiu ce să spun, nu ştiu ce a fost acolo. Este foarte greu să-ţi dai cu părerea. Nu, pentru că au mai apărut ştiri de genul ăsta şi eu nu cred. Ştii cum e, până nu vezi negru pe alb că a divorţat şi că … poate că s-au certat doar”, a declarat Cătălin Botezatu pentru Antena Stars.

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au divorţat după un mariaj de doar trei luni. Aceştia au decis să îşi spună adio şi să îşi vadă în continuare de viaţă, pe drumuri separate.