„Eu am informatii că…😮” Informatie bomba despre ADN-ul Alexandrei. Lazarus stie clar! Este vie sau moarta:

„Eu am informatii că…😮” Informatie bomba despre ADN-ul Alexandrei. Lazarus stie clar! Este vie sau moarta:

Luis Lazarus a avut o nouă reacţie cu privire la cele întâmplate în Caracal, acolo unde a izbucnit scandalul anului, după ce Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete.

Loading...

În stilul său celebru, Luis Lazarus a avut o reacţie dură cu privire la tot ceea ce se întâmplă. Jurnalistul a precizat într-un mesaj pe Facebook că în cele din urmă se va ajunge la vorbele lui cu privire la crime. Luis Lazarus a precizat că el a fost cel care a spus de la început că Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, aşa cum a fost numit, le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi pe Luiza Melencu, dar că mai există şi alte victime a căror identitate nu s-a aflat încă.

„Din păcate, încet, încet vor ajunge cu toții la vorbele mele! Dincă le-a omorât pe fete și nu sunt doar două victime! Eu am spus asta din prima zi! Vine psihopatul, mărturiseşte, îi duce în două locuri, cu rămăşiţele umane ale unor fete, din care iese chiar ADN-ul uneia dintre ele, al Alexandrei! Dar lumea ce zice? Nnuuuuu!!! Eventual să mai anchetam cinci ani și să vedem unde e legătura lui Dincă cu rețelele! Păi nu e maaaai! Au fost cel puțin trei mari dosare de trafic acolo, în Caracal și Dinca nu e niciunde! Rețelele sunt cu treaba lor, Dincă cu treaba lui!”, a scris Luis Lazarus pe Facebook.