Nicoleta Luciu, snopită în bătaie! Primele declarații:

Nicoleta Luciu, snopită în bătaie! Primele declarații:

Nicoleta Luciu a recunoscut că nu a fost un copil prea cuminte.

Loading...

Într-un interviu mai vechi, bruneta Nicoleta Luciu a povestit cum ea și sora ei mai mică, Iuliana, au luat bătaie de la mama lor. Și asta pentru că cele două surori au găsit banii puși „la saltea” de mama lor și au mers la cumpărături.

Nicoleta Luciu, snopită în bătaie! Primele declarații
“Eu si sora mea, Iuliana, am descoperit rezerva de bani a mamei. Am luat de acolo cat ne-a trebuit, i-am cumparat flori si prajituri si, de restul, am mancat toata ziua inghetata si guma. Normal ca mama a aflat si am mancat o bataie…”, a declarat Nicoleta Luciu într-un interviu pentru cancan.ro.

Cum slăbește Nicoleta Luciu: „În şase zile am dat jos trei kilograme”
După ce a devenit mama a patru copii, Nicoleta Luciu a început să aibă un stil de viață mai sănătos. La prima sarcină, vedeta s-a îngrășat 40 de kilograme, pe care le-a dat jos într-o lună, apoi, la sarcina cu tripleții, a luat încă 30 de kilograme.

În ultimii ani, vedeta a încercat mai multe diete pentru a scăpa de excesul de kilograme, iar acum a început să mănânce mai multe salate sățioase, dar care să o ajute să slăbească.

„Fetelor, ce faceţi? Cum merge treaba cu salatele? La mine merge brici, brici, brici! În şase zile am dat jos trei kilograme. Suntem în a doua săptămână de dieta cu salate. Parctic, în a douăsprezecea zi. Eu după 11 zile am slăbit trei kilograme şi 800 grame. Două zile am rămas la aceeaşi greutate. Se pare că salata de fructe nu este ok în dietă. Eventual să facem numai mere, fără mango. Am poftă de costiţă la cuptor. Am oprit două dintre ele şi mănânc cu multă salată. Deci, după cum observaţi, la salată poţi să adaugi ce vrei”, a spus Nicoleta Luciu pe Instagram.

Recent, vedeta a încurajat pe toată lumea să aibă un stil de viață sănătos și să țină un regim alimentar. „Fetelor, mi-a venit o super idee. Haideţi să începem o super dietă. Până la vară să fim foarte frumoase şi să arătăm bine în costum de baie. Ingredientul minune va fi salata. Eu propun aşa: facem salată de trei ori pe zi, în care adăugăm fiecare ce-şi doreşte: salată cu brânză, măncăm salată cu ouă, apoi salată cu carne, apoi salată cu alune’, spunea ea.

Ce sfaturi are pentru prepararea salatei

Nicoleta Luciu le-a dat mai multe sfaturi urmăritoarelor sale și le-a spus cum să-și prepare salatele și ce ingrediente să folosească. „Fără pâine.

Adaugi ce vrei în salată. Să te faca fericită când o mănânci. Pune și seminte. Te saturi mai repede. O să vezi cu timpul nu o să mai ai nevoie de așa multă salată la o masă. Eu în prima săptămână am făcut foarte multă la o masă. Acum sunt la jumătate din cantitatea din prima săptămână. Eram disperată că n-o să mă satur”, a explicat Nicoleta Luciu.

„Să pui uleiuri. Ce ai prin casă. 2-3-4 tipuri . Important să nu pui prea mult din fiecare că iese prea grețoasă salata. Eu sunt pățită’, a adăugat ea. „Mănânci de 3 ori pe zi salată cu multe legume și semințe în care pui ce vrei dar pe rând carne, ouă, pește, cartof, mazăre , porumb etc”, a completat vedeta.

„Parcă e mai ușoară dieta când suntem multe”, a încheiat ea.