Anunt bomba facut de instanta in cazul tragedei de la Jibou! Ce decizie a fost luata azi! Familia, anunt soc: „Sa-i cautam si…😮”:

Anunt bomba facut de instanta in cazul tragedei de la Jibou! Ce decizie a fost luata azi! Familia, anunt soc: „Sa-i cautam si…😮”:

Este disperare în familia celor patru fete care au murit anul trecut în accidentul de la Jibou. Familiile fetelor lansează un apel disperat deoarece parchetul a întors dosarul pentru a fi căutați martori.

Loading...

În accidentul de pe data de 17 mai anul trecut, de la Jibou, au murit patru studente din cauză că șoferița nu s-ar fi asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată. Cele patru tinere au murit pe loc, iar tânăra de la volan a fost dusă la spital.

Familiile fetelor susțin că nici astăzi nu își găsesc liniștea, deoarece dosarul nu s-a încheiat. Mădălina Dascăl, avocata familiilor, a lansat un apel public pentru a găsi posibil martori ai accidentului grav de atunci.

„Deși la momentul producerii accidentului au existat în mediul virtual zeci de persoane care au acuzat funcționarea necorespunzătoare a semnalelor acustice și luminoase de la nivelul căii ferate din Jibou, până în ziua de astăzi nu s-a găsit nici un martor care să fi putut oferi informații relevante asupra acestor afirmații.

Mai mult decât atât, aceleași acuze cu privire la funcționarea necorespunzătoare a semnalelor de la aceeași cale ferată continuă să apară în mediul public chiar și acum, după mai bine de un an de la accidentul din Jibou”, a spus avocata.

Sanda Ungur, șoferița, a fost singura supraviețuitoare. A fost pedepsită la trei ani de închisoare cu suspendare cu o perioadă de supraveghere de patru ani. Decizia a fost atacată de Curtea de Apel Cluj. Așadar, Sanda Ungur urmează să fie din nou judecată.

Familiile îndurerate au spus că este o pedeapsă prea mică, atunci când judecătorii au decis ca Sanda Ungur să primească trei ani de închisoare cu suspendare.